Haydi, Saroz'a Gidiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan toffy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,878

toffy

görmedim nerede
Yer
istanbul
Evet deniz vakti geldi, hafta sonu Saroz Uzunkum'a gidelim. :smiley:

Sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkacağı hafta sonunu, Saroz'un sularında serinleyerek geçirelim.

Etiketler

Ynt: Haydi, Saroz'a Gidiyoruz

buralpdi' Alıntı:
çok hain gördüm seni.......... 8)

Ben sen gelirsin hesapları yapıyordum,

Bebek Çubukçu'nun tuzlu suyla tanışma vakti gelmedi mi?

Karadeniz , Marmara olmasın, Ege ile tanışşsın minik kampçı. ;)

Taraklının yorgunluk ve tozunu egede atsak ne güzel olur :-\ cumaya kadar bakalım neler olacak.

Hafta sonu Saroz gezimizi gerçekleştirmiş olduk. :smiley:

Katılanlar nedeniyle Maltepe Buluşması gibi oldu. ;D ;)

Biz de deniz sezonunu açmış olduk. :smiley:

Fotoğraf yüklemeye kalkınca hata veriyor sonra deneyeceğiz. :-\

saroz-uzunkum
beş araçlık güzel bir kamp oldu, deniz soğuk ama diğer saroz bölgelerine göre çok iyi bir sıcaklığı var, iki dakika dayanabilirseniz bir daha çıkmak istemiyorsunuz, su çok temiz, katılan bütün arkadaşlara teşekkürler

DSCF5021.JPG

DSCF5025.JPG

DSCF5162.JPG

DSCF5180.JPG

DSCF5124.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR