HDJ 80 VX OTOMATİK DİZEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rorodeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,585

rorodeniz

Yeni Üye
Aracımı satmak istiyorum,ilgilenenler bana bu numaradan ulaşabilirler .Saygılar Deniz Güney / İdealtepe
Telefon no : 0543 328 20 37

Etiketler

Ynt: HDJ 80 VX OTOMATİK DİZEL

umutcelikel' Alıntı:
Landcruiser olduğunu varsayarak güzel bir VX80 fotosu canlandır gözünde. Hoşuna giderse arkadaşı ara pazarlık yap al aracı.

işte herşey tamam da gözümde canlandıramadım, ama olsun aracı görmeme gerek yokki ararım telden direk alırım aracı görüp napcez.

bacarmobil' Alıntı:
işte herşey tamam da gözümde canlandıramadım, ama olsun aracı görmeme gerek yokki ararım telden direk alırım aracı görüp napcez.
;D ;D ;D ;D
Özgüven böyle bişey işte, satılık aracım var ahanda numara bu isteyen arar alır... ;D
Tabi araba HDJ 80 olunca...

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
Özgüven böyle bişey işte, satılık aracım var ahanda numara bu isteyen arar alır... ;D
Tabi araba HDJ 80 olunca...

yok Umut yok acayip ticari siteye çevirdiler burayı önüne gelen bi topic açıp ilan veriyor artık. sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın sakın.. ;)

sertem41' Alıntı:
:D :D :D :D

Hayatta bazen İLKLER vardır, buda benim için bir İLK oldu.

Süper....
:D :D
yaw 1997 den beri çeşitli markalarda satış üzerine çalıştım halada çalışmaktayım bende böyle bir ilan ve satış şekli ne gördüm ne duydum.

İlandaki araç Antalya da, Halit abide olan dizel 80 kasa.

rorodeniz - Aracımı satmak istiyorum,ilgilenenler bana bu numaradan ulaşabilirler .Saygılar Deniz Güney / İdealtepe
Telefon no : 0543 328 20 37
bacarmobil - araç ne??
umutcelikel - Landcruiser olduğunu varsayarak güzel bir VX80 fotosu canlandır gözünde. Hoşuna giderse arkadaşı ara pazarlık yap al aracı.
bacarmobil - işte herşey tamam da gözümde canlandıramadım, ama olsun aracı görmeme gerek yokki ararım telden direk alırım aracı görüp napcez.

İşte budur.
Arkadaşlar süpersiniz.

Ben daha önce açılan konu başlığında buldum, 2009 da da satışa çıkmış, ilgili topic aşağıda.

Akşam akşam beyin jimlastiği yapıyoruz bu ne ya....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35279.msg341420#msg341420

bacarmobil' Alıntı:
Mesut Bey alınmayın ama bende müneccim bacarmobilim

Burak bey yazdığım bilgiyi telefon ederek kendisinden öğrendim.

arkadaşımız belliki forumumuzun yabancısı, gerçi üyeliği eski gözüküyor ama sanırım pek fazla giremiyor siteye.
konuyu birde de bu açıdan değerlendirmemiz gerekir diye düşünmekteyim.

Selamlar.

Felice' Alıntı:
Burak bey yazdığım bilgiyi telefon ederek kendisinden öğrendim.

arkadaşımız belliki forumumuzun yabancısı, gerçi üyeliği eski gözüküyor ama sanırım pek fazla giremiyor siteye.
konuyu birde de bu açıdan değerlendirmemiz gerekir diye düşünmekteyim.

Selamlar.

Mesut Selam,

Bende aradım telefonu meşguldü, senle konuşuyordu demekki, sen bilgileri almışsındır, hiç olmazsa sen paylaşırsan seviniriz.

Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR