KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
daha önce bende paylaşmıştım bu linki ama benim link iptal olmuş bu ilanı yeni vermişler fiyatı giderek düşüyor 7-8 sene daha beklersek 10-15 bine alırız biraz daha sabredelim
vallaha 20 bine inerse ben alırım yani güzel bir 6x6 yani en azından mehmetcan arazide kalınca onu çekmeye gelen traktörcü zengin oldu bende memoyu çekmeye gelirim 1 ayda 4 kere 200 tl den = 800 tl para yapıor asgari maaşın daha ustunde maaş vallaha hem yatarım icinde ev kirası yok
bende hatırlıyorum hatta haftalarca takibe almıştım.demekki daha satılmamış vede fiyatı bayağı düşmüş.Hatta bu aracı uzaktan görmüştüm birkeresinde bizim offroad yarışlarına getirmişlerdi.yanlış hatırlamıyorsam sakarya veya şiledeydi.uzaktan bayağı dehşet görünüyordu..
vallaha 20 bine inerse ben alırım yani güzel bir 6x6 yani en azından mehmetcan arazide kalınca onu çekmeye gelen traktörcü zengin oldu bende memoyu çekmeye gelirim 1 ayda 4 kere 200 tl den = 800 tl para yapıor asgari maaşın daha ustunde maaş vallaha hem yatarım icinde ev kirası yok
Traktöre gerek varmı yaww ;D ;D ;D ;D bizde cekerdik 800tl. iyi para ;D ;D ;D
babaanne de kaldı memo hemde ateşleme arızası da olduğu icin çalışmıyordu ve altı komple oturmuştu aracın 4x4 massey ferguson bile ilk seferde çekemedi 2 saat uğraştı