<div class="bbWrapper"><b>Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="proctor" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
proctor' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Gezinizi okudum. bende kasim ayinda 1 haftalik malezya gezisi yapmayi dusunuyorum yalniz butcem biraz sinirli ucak bileti hotel ...vs. konularinda yardimci olabilirmisiniz acaba profilinize msj atmayi denedim ancak bulamadim. gorusmek uzere hosckalin
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>proctor bey , ilginize teşekkür ederim<br />
1 haftalık gezi demişsiniz..ama malezyayı 1 haftaya sığdırmak gerçekten çok zor ben iki kez gittim her iki gezimde de 1-2 yer hariç aynı yere gitmedim hep ayrı yerleri gezmeye çalıştım ve her gezim 20 günü aşkın sürdü ama hala görmem gereken çok yerler var..dolayısıyla bu kadar uzak bir yolculuktan sonra 1 haftalık süreyi tekrar düşünmenizi tavsiye ederim..<br />
yardım konusuna gelince hangi konularda yardım istiyorsanız açık belirtirseniz yardımcı olabilirim...uçak biletlerine gelince ben şunu tavsiye ediyorum, direk kuala lumpur gidiş-dönüş pahalı gelebilir size tavsiyem ; birden çok bilet daha tasarruflu olur sanırım, size bir örnek vereyim, en son gezimde direk kualalumpur gidiş-dönüş 500-600 euro arsı iken ben 375 euroya (THY) istanbul-Bangkok ve kualalumpur-istanbul aldım...bangkok kuala lumpur arası ise otobüs yada trenile 50*60 TL ile gelebilirsiniz bu konuda da yardımcı olabilirim..<br />
selamlar</div>