ilyasfb
Kamp II
mrb.lar öncelikle bu konu hakında sıfır bilgim var gps ile Navigasyon nun farkını bile bilmiyorum yada aynı şeymi
ben ankarada orurmaktayım çok kapsamlı bişey olmasını istemiyorum resim müzik video göstermesede olur bunlar zaten cep tel.bile var ,ben amaca uygun arıyorum yön bulmak için yani sadece basit kulanımlı(tak kullan diye geçiyo bazı ürünlerde onun gibi diim)
benim için önemli olan harita kısmı detaya çok iyi inebilen eczane polis karakolu gibidetayları gösteren ve yanılma payı az olan pek güncelleme gerektirmiyien bi cihaz almak istiyorum kısıtlı bütcem oldugundan en ucuz nerden temin edeblirim ne marka alamam gerekiyo tabi uzuz diede elimde kalcaksa yada randıman alamıcam bişeyde almak istemiyorum ankarada satılan yerleri söylerseniz yada güvenli internet sitelerindende alabilirim herkeze şimdiden teşekür ediyorum bu konuda çok merak etigim şeyler var gerçekten dogru çıkıyomu kısa yolllar ve uydudan birebir uyumlu çalışabiliyomu gibi bi çok kafama takılan şeyler var ama sizi bunaltmayım şimdi yardımcı olursanız çok menun olurum ERTÜRK senlede konuşcam bu konuyu senin alet nasıl die görüşmek üzere herkeze selamlar