KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım
saol kardeş arcı bir ay önce kırıkkaleden ihaleden aldım fiyat 5100 +nakliye +kdvsi bikaç eksik parça aldım ankaraya gelmesi 6000tl yi buldu
kendimde jandarmada çalıştığım için aracı bilerek aldım hiç süpriz arza çıkmadı zaten 48000kmde şuan araç boyada ben tavanı komple kapatmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak kolay gelsin.
Araç çok güzel olacak gibi görünüyor.
daha geniş ve ofsetli jant koymayı düşünüyormusun? aracın görünüşünü çok değiştiriyor.
ilgiyle takip ediyoruz
selamlar
kabasakal73' Alıntı:
Araç çok güzel olacak gibi görünüyor.
daha geniş ve ofsetli jant koymayı düşünüyormusun? aracın görünüşünü çok değiştiriyor.
ilgiyle takip ediyoruz
selamlar
jant konusunda hemfikiriz fakat butçemi fazlasıyla zorladım o yüzen aksesuar olayına zamana bırakıcam sisi farı öntampon teker jant vs. gibi zamanla olucak
çok güzel olacak, maşşallah diyelim de nazarımız değmesin!
boya kaporta ve döşeme nekadar tutacak? arkasını tenteli mi yapacaksın? yoksa açık mı kalacak?
kabasakal73' Alıntı:
çok güzel olacak, maşşallah diyelim de nazarımız değmesin!
boya kaporta ve döşeme nekadar tutacak? arkasını tenteli mi yapacaksın? yoksa açık mı kalacak?
kaporta 1250 den aşağı inmedi aliminyum kasa olduğu için kaynak falan olmuyor hep el emeği ve perçin boyada öle çok özenmiyorum sonuçta arazi aracı o yüzen den daha netleşmedi ama bin lira civarı olucak sanırım daha sonra elektirk çiyle işimiz var ve döşeme de var onların fiyatı belli deil mekanik aksamınıda evde babamla biz yapıcaz babam eski ustalardandır anlar benim de elim anahtar tutar yavaş yavaş halldicez arkasını ilk etap ta açık olcağına karar verdim ama kış gelince güzel bir köpeğim var rahatsız olursa yağmur ve soğukta o zaman kapata bilme ihtimalim de var