Herkese Selamlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ozanozan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,376

Ozanozan

Ana Kamp
Yer
istanbul
Herkese Merhabalar;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-boyasiz-5-lastik-sifir/detay

Bu sitede bulunan aracı almak istiyorum siz üstadlardan ilk olarak yardım istememin sebebi tamamen yabancı olmamdır sizlerin engin bilgsi altında ilk öğrenmek istediğim bu aracı ilk olarak yükseltmek ve teker büyüklüğünde oynamak istememdir.

Hafta sonları kullanacağım için sadece ve her defasında off road yapmayacağım içinde sizce bu nasıl olur? Ve km olarak ne kadar yakmaktadır şehir içinde ve dışında.

Dediğim gibi çok yabancısıyım bu aracın yazdıklarımı umarım yanlış yada cahilce anlamaz beni bilgilendirirseniz sevinirim,şimdiden tüm site sakinlerine tşk ederim...

Etiketler
Ynt: Herkese Selamlar

bence fiyat biraz ucuk sitede önder abimizin var 22 idi en son yapılı hem enfes bi arac ilan panosuna girin bakın hak vericeksiniz bana sonucda bu arac bombos arac dolusu hemde türkiyede sayılı jimny lerden dir bence önder abimizin izmit off road dan....benim sahsi görüşüm...bi bakın bence ;) ;) ;)

Ynt: Herkese Selamlar

Araç alırken beklentileriniz nedir ? bu önemli.Sadece off road amaçlı bir araç alıcam derseniz Jimny uygun bir seçim olabilir.Fakat çoluk çocuk gezmeye gidelim veya off road dışında her yolculukta kötü seçim olduğunu hemen anlarsınız.Bu araçların en kötü yanı daracık iç mekanı ve neredeyse yok denecek kadar küçük bagajıdır.Bir de LPG düşünürseniz vay halinize.Bunların dışında mekaniği ve kaportası çok sağlamdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler