daha önce cevap yazmak istedim fakat ne foruma nede kendime yakıştıramadığım bir tartışma olmasını istemediğimden dolayı sessiz kaldım...
insanların söylemek istediği şeyleri anlamak yada anlamaya çalışmak gerçekten beceri ve kabiliyet meselesidir... karşınızdaki kişiyi ne kadar anlamaya çalışıyorsanız çalışın karşınızdaki kişi bir o kadar anlamsız bir bakış açısından size bakıyorsa işin içinden çıkılmaz bir halde kendimizi nekadarda paralarsak paralıyalım anlatmak istediğimiz şeyi bir türlü anlatamıyoruz....
mesela bir bardağa su dolduruyoruz ve diyoruzki bu bardak su dolu birde bakmışız biri gelmiş hayır bardak boşşş bakın diğer tarafı görünüyor dolu olsa içinden bakınca karşısı görünmezdi diyor....
kendi açımda butür insanlara söyleyecek söz bulamıyorum... zira arkadaşımızın yukardaki kelimelerinede ilk cevap yazdığında çok alınmıştım.... canı sağolsun....
arap kelimesinin dahi ne için söylendiğine kullanma kılavuzu yazarak anlatmaya çalıştığımız ve çoğunluğun böyle olduğu bir toplumda kaçınılmaz olan şeyin herkesi mutlu ettiğini görmek çok korkutucu...
ama bundan herkes zevk alıyorsa bizede susup dişimizi sıkmak düşerdi....
tabi susmayıp ses çıkaranlarıda bir susturanın olması gerekli o kadarıdanada diyecek yok ... 8) maşallah görev aşkıyla yanıp tutuşanların forumda şöyle bir iki paylaşım yapıp bildiklerini yaşadıklarını tecrübelerini paylaşırken foruma katkısı olurkende görmek isterdik...
neyse lafı uzatmayalım yukarda sizden alıntı yaptığım kısım için cevap vermek istedim bundan sonra kim nerde ne para verecekmiş işim olmaz fakat yazdığım yazıyı tekrar tekrar okuyun hatta kullanma klavuzuyla açıkca yazayım ormana yada herhangi bir doğal ortamda 2 gece kalıp sizin deyiminizle dışkısını içinde tutup evine götürebilen varsa tebrik ediyorum fakat ben orda yazarken konunun içine değil ormanın içine diye yazdığımı gözden kaçırıp asıl konunun içine farklı bir boyut kazandırdığınız için sizede teşekkür ederim....
yazdıklarım için bütün arkadaşlardan özür diliyorum saygılar....