Herşey Para ile Bundan Sonra

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan legolas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,868
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra

Forumda Tornacılar ve Marangozlar da varmış.
Ne güzel gerçekten.

Paylaşımlarımızı diğer üyeler ve internet kullanıcılarına faydalı olması amacı ile yaparken ve forum bu amaç için kurulmuşken üyelerimize açık açık hakaret etmekte nereden çıktı. ( Tornadan çkmış & biryerlerde kalmış vs)

Etiketler

birgün burada tiksinç siyaset salvolarınızla birilerine saldıran ve cevap alınca rahasız olan sizlersiniz.. bu yazdıklarımın hepsi bir rahatsızlığın sonucudur..

moderatör.. aynı tornanın ürünüsün.. daha önce devlet büyüğüne hakaret edeni es geçip benim yazdığımı ise birine hakaret addedip durumdan vazife çıkararak hırsını tatmin amacıyla beni banladın...

eğer o banlamada diğer haakret edenleride banlasaydın, makul bir açıklaman olurdu.. buradaki diğer rejim matruşkalarından farkın yok şu an...

Burada ve bunun gibi sosyal ağlarda, sosyalliğin dışında despotluk yaparak, şuncu, buncu, çağdaş, hümanist vs etiketleri ile birilerine giydirmeyi adet edinmiş tayfaya her platformda cevap vermeyi kendime görev edindim...

siyaset yapıyorsunuz gerçekleri yazınca rahasız oluyorsunuz.. giydirmnelerinize cevap alıncada şekliniz değişiyor..

yahu sizin özelliğiniz dokunulmazlığınız nedir.. bu güne kadar her şeye hoyratça dokundu zihniyetiniz.. herşeyi kirletti.. ve bitti...

gücü eline geçirme geyiğine gelince, ben güç aşığı değilim.. güce tapmam tamsam sizin gibi olurum.. postal yalar, çağdaş geççinir rejime ve sahibine methiyeler düzerim.. gördüğün gibi ben bir rejim yalakası değilim.. rejim yalakası olanlar düşünsün...

legolas' Alıntı:
napolyon bile bunlar kadar olamazdı sanırım
yandaşda olamıyoruz kimyamız uymuyor.
her devrin bir sonu var bunlarında gelecek

daha neler neler.. silinenlerde var bunların içinde.. harbi siz nesiniz nasıl bir modelsiniz?
daha önce bir üye bana aynı şekilkde sordu ondan cesaretle bu şekilde sordum ;D

burası siyaset sayfasımı? eğer siyaset sayfasıysa o zaman kaçak güreşmeyelim değilmi?

bu kadar yalan ve demogojiyi bir araya getirmişsiniz madem, bizde sizin secerenizi okuyalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...