selamlar özhan bey benım ustalarım BMW 5.20 kutusu taktılar MUHTESEM oldu arac uzun suredır defender sahıbıyım hep ertelemıstım aksesuar a butce ayırmıstım alıstım nasılolsa dıye ama okadar guzel oldukı
eger bu ıse sımdı gırseydım ılk ısım hıdrolık takmak olurdu kesınlıkle ne lastık ne tampon vınc mınc hıkaye 2.5 - 3 tona yakın aracı ıkı parmakla cevırmke fecı zevklı cebelleşmıyosunuz dıreksıyonla gunluk kullanıyorum ben aracı ılk deneme de sankı dıreksıyon kopmus bosa cevırıyo gıbı geldı daha snra baktım hakkaten dönuyor
kutuda ne bosluk kaldı ne yolda gezme otoparkcılar bıle aracımı otoparktan cıkarmıyolardı abı al bunu burdan cevıremıyoruz dıye
bendekı malıyetın bıraz yuksek olmasının sebebı pıyasadakı defender sahıplerı BMW 5.20 kutu ve pompasına saldırdıklarından cıkmacılarda rakkamı yukselttıler baktılar mıllet alıyor bu ıkı parcanın fıyatları bır anda cıkmacılarda arttı.. sımdı zevkle otoparkta dar alanlarda oyun oynar gıbı park edıyorum oldugu yerde tam sol yada tam sağ yapmak kadar zevklısı varmı
defender da kullananbilir diyelim