KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Hilüx Cok Yeni Bilgi Verirseniz Sevinirim........
iyide olsa kotu de olsa kandi kararini verip artik almissin.bundan sonra ne yenilikler yapmaliyim nasil konfor saglarim hangi kosullarda araci kullanicaksan ona gore modifikasyonlari ogrenmende fayda var
araba beklediğimden üstün cıktı aklımdaki az da olsa şüphe ortadan kaltı cok aktiv olarak dag bayır yayla geziyorum ve profesyonel olarak yasalar dahilinde avcılıkta kullanacam inş ilginz icin teşekkürler....
avcilik yapicaksaniz az da olsa araziye giriceksiniz bunun icin bence yapilmasi en guzel onlem vinc aracinizin onune yaparsaniz kaldiginiz yerde kurtarma sansiniz olur
ufaktan başlıyacam eksikleri tamamlamaya niyetimde sağlam bişeyle yola cııkmak var tabi bilgili abilerden yardım almakla bu işi yapmak bnm icin en sağlam olacağını düşünüyorum .
alman mali iyidir ama marka model yazsaydin keske,tavsiye edilen vinc arac agirliginin 2 katidir her zaman.daha iyi verim performans alman icin bu sekilde almalisin.ayrica cok para da vermene gerek yok bence ikinci ellere bak garantili ucuz mallara bakabilirsin
abi bugun veya pazartesi getirecekler vinci o zaman yazarım markasını bidde sınorkel nerden bulabilirim buna uygun toplamışken toplayım dedim orjinel rengini veya mat siyah düşünüyorum nedersiniz .............