Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında
Öncelikle hayırlı olsun, gülegüle kullanın. Yalnız aklıma direksiyon kutusu açısı takıldı. Sanki açısı çok dik olmuş. Ya ses yapar yada sıksık istavroz bozar gibime geldi. Güle güle kullanın tekrar...
byseyyah' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun, gülegüle kullanın. Yalnız aklıma direksiyon kutusu açısı takıldı. Sanki açısı çok dik olmuş. Ya ses yapar yada sıksık istavroz bozar gibime geldi. Güle güle kullanın tekrar...
Aynen dediginiz gibi acisi dik oldu, senede bir istavroz degistirmeyi goze aldik yaparken baska sansizmiz yokdu bakalim hayirlisi...
Ilginiz icin tesekkurler
selam ben ankarada sasmaz ataman toyotada yaptırdım 1300 tl ye mal oldu dıreksiyon okadar hafif olduki sanki bosa dönüyor gibi orjinal malzemeler kullanıldı ama biraz bosluk var
motorize06' Alıntı:
selam ben ankarada sasmaz ataman toyotada yaptırdım 1300 tl ye mal oldu dıreksiyon okadar hafif olduki sanki bosa dönüyor gibi orjinal malzemeler kullanıldı ama biraz bosluk var
bosluk direksiyon mafsallarindan kaynaklaniyor olabilir hidrolik le ilgisi oldugunu dusunmuyorum.
sasi rot denilen parcanin baglandigi bir parcanin icinde bulunan mafsallar var onlar zamanla bosluk yapiyor ben degistirdim biliyorum servisten orj temin ettim cok komik paraya