Hilux Yedek Parça Konusunda Yardımcınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ahmet Öcalır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,691

Etiketler
Herkese merhabalar;
Toyota Hilux yedek parça konusunda www.toyotaciyiz.com sayfasından faydalanabilirsiniz. Şase numarası kontrol sistemli program ile Hilux'unuza uygun parçayı bulmanızda yardımcı olabiliriz.
Merhabalar,
Toy0ta icin asagidaki siteden arac sasi numarasini girerek istedigin parcayi sorgulayabilirsiniz. Verilen fiyatlat Int. referans fiyatidir piyasa fiyatlarina gore normalde yuksetir.
ToyoDIY.com

arkadaşlar 1997 model 550 bin km civarında çift kabin 2.4 dizel 4x4 hilux aldım. motor yaptıracağım ne kadara mal olur sizce bilgisi olan varmı ilk defa bu tip araç alıyorum. ofroad donanım hiçbişeyi yok şuan kamudan çıkma aldım. deneyimli ustalardan öneri bekliyorum BALIKESİRde yaşıyorum sağlam toyata ustası varmıdır bu bölge de

BU ARAÇLARA PARÇA KONUSUNDA ANKARA DA MI BULUNUYOR ÇIKMASI FİLAN BİLEN ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİR Mİ

ARKA FREN EL FRENİ FİLAN BAYA SIKINTI YAŞADIK SANAYİDE SIFIRI YOK ÇIKMA YOK BİZDE ARKA FRENLERE FREN ÇAKTIRDIK . ve kAMPANALARA BİR ÇİVİ KAYNATTIRDIM TORNACIYA . YOKSA MUAYENEDEN GEÇMİYOR EL FRENİ BÜYÜK SIKINTI İMİŞ NEYSE HALLEETTİK

Ankara için yardımcı olmaya çalışırım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ANKARADA ÇIKMACILARDAN MI ALIRIZ NASIL YAPARIZ OSTİM DE Mİ NE BİR YER VARMIŞ ÇIKMACILAR TOPLUCA

Size hangi parçalar lazım
Listeleme şansınız varmı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi