hilüxcü osi
BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
merhaba değerli forumcu büyüklerim.sizlere sonradan sonraya kafama çok takıllan bi konuyu paylaşmak istiyorum.bildiğiniz üzere 1 ay önce 1987 model toyota hilüx 4x4 aldım.10 bine aldım ama bana 14 bini buldu.yaptırdığım şeyler ise komple bakım defransiyelin birini deyiştirdim enjektörleri deyiştirdim kasasındaki çürükleri temizlettim b0yattım devir muane derken bana 14 bini kolayca buldu.ve ikinci bi araba farkettim araştırdım.bu araba 2003-2004 model mıtsubishi magnum l 200 4x4.bu arabayı yani benim toyotayı l 200 gibi yapacak olsam bana en az 30 bini bulacak.bu araçta orjinal defransiyel kilidi var klima abs çift hava yastığı daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.bizim toyotoya bi hidrolik dreksiyom taktıracam bir sürü dert bi klima taktıracam bir sürü dert.kaporta aksamı mıtsubishide çok sağlam bi araba.motora gelince 2500 motor 100 pc ve turbo motor kullanılmış.gösterişe gelince o da çok.yani uzun lafın kısası bu arabaların toyotadan neyi kötü.lütfen bilgilerimizi paylaşalımki bende yanlış bişey yapmayayım.bu arabaların piyasesi 20-22 bin arası.tek sorun var bandrolü 1100 tl.tamam anladım bandrol fazla ama ben bu arabaya böyle giderse bi mıtsubishi l 200 yapmak için en az 20 bin daha masraf etmem gerek.benim bilmediğim yanlış bi yer var ise lütfen değerli büyüklerim beni uyarın.sizlerin dediği benim için altın değerinde.mıtsubishiyi biraz araştrdım hiç şikayetci olan yok.herkes çok memnun.çok saglam olduğunu ve arazi performansının çok iyi oldugunu söylüyolar.ben hilüxüme birini yapsam biri kalıyor birini yapsam biri kalıyor.l 200 de orjinal çelik jantına kadar var.yorumlarınızı çok merak edip sabırsızlıkla bekliyorum....