Hitit Rallisi (5-6 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,040
Ynt: Hitit Rallisi (5-6 Eylül 2009)

Zerrin ,iyi yolculuklar,fotoğraf makinelerinizi ve filmlerinizi bol almışınızdır umarım...

Etiketler

Teşekkürler arkadaşlar, makinaların bataryaları sarjda hala, evden çıkana kadar sarjda kalsınlar dedim, güzel kareler yakalarız umarım ..

merhaba yarışlar bitti 2 dolu gün geçirdik.zerrin ablayla ve sedat abi ve ailesiyle ve diğer tüm arkadaşlarla tanıştığım için çok mutlu oldum.gerçekten çok güzel insanlar.bugünümüz dolu dolu geçti hem trekking yaptık hem ralliyi izledik temiz hava bol oksijen zaman zaman aksiyon yaşadık.bugün için herkese çok teşekkür ederim.cem abi ve yasemin ablama da teşekkürler.benimle tanışmakla aranıza almakla beni onurlandırdınız.her zaman boluya beklerim ve her geçişinizde bir telefon kadar yakınım.teşekkürler

fotolar zerrin ablada ve sedat abide yüklemelerini dörtgözle bekliyoruz.

Tüm yorgunlukları bir kenara bırakarak Bolu Hitit Rallisi ve çevre gezileri etkinliğinden yeni döndüm. Öncelikle bu etkinliğe katılabilmem için haber veren ve araç ayarlayan Sedat'a, aracıyla beni oraya götüren Levent'e, orada bize zaman ayıran Gezenbilir dostları İlhami, Serkan, İsmail ve Volkan'a, benim için Ankara'dan kalkıp Bolu'ya gelen dostlarım Cem ve Yasemin'e çok çok teşekkürler ediyorum, ben kendimi çok şanslı buluyorum, sizler gibi dostlarım olduğu için, iyi ki varsınız, hepinize sevgiler, selamlar ..

Çok güzel bir etkinlik oldu. Biz çok keyif aldık. İlhami, Serkan, İsmail, Volkan, Cem ve Yasemin ile tanışmaktan çok mutlu oldum.
Umarım en kısa zamanda yine buluşuruz. Fotoğraflar en kısa zamanda gelecek.

Araçların yarış öncesi kapalı parktaki görüntüleri

Seyirci atabı,
gerçi araçlar fotolarda görünmüyor ama ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

Yarış günü önce biz başlangıç noktasına varıyoruz.

[attachment=1]

Yarış başlıyor

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Tüm videolar sen de Sedat, onları bekliyoruz..