Hitit Rallisi (5-6 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,024

Etiketler
Ynt: Hitit Rallisi (5-6 Eylül 2009)

HititRallisi073.jpg

HititRallisi074.jpg

HititRallisi075.jpg

HititRallisi076.jpg

HititRallisi077.jpg

HititRallisi078.jpg

HititRallisi079.jpg

Araçların çıkardığı toz bulutu kareleri benim çok hoşuma gitmişti

HititRallisi080.jpg

HititRallisi081.jpg

Devamı var Volkancım, zaman kıtlığından yükleyemedim, gelecek devamı da :smiley:

ceranus' Alıntı:
Devamı var Volkancım, zaman kıtlığından yükleyemedim, gelecek devamı da :smiley:

tamam teşekkürler zerrin abla
biraz sıkıştırıyorum ama :smiley: idare edin merak ediyorum fotoları :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Seyirci atabı,
gerçi araçlar fotolarda görünmüyor ama ;D

[attachment=2]

Sedat bey, var ya......

Süper espri, vallahi gülmekten kırıldım.....

Aaaaa....
Serkan... Seni fotoda olsa görmek çok güzel.... Arayacağım, özledim....

Saygılar.....

Başarılar...

hsbasar' Alıntı:
Videolar libyya biraz önce ulaştı, biraz beklemeniz gerekecek ;D

Sedat bey,
Libya' ya kocaman selam...

Kızkardeşim Canada Aldo International' da çalışıyor. Mağaza sorumluluğu verdilkleri ülkelerden birisi de Libya... Yakında oraya gelecek mağazayı denetlemeye, görsellerini yapmaya felan... Kendinize çok iyi bakın...

Fotoğraflarınız ve anlatımınız harika.... Çok eskiden ralli camiasının içinde bilfiil bulundum... Agah Örs' ler, Tan Uydaş' lar şimdi ne yaparlar bilmem. Bayağı koptum...Vallahi, şık fotolarınızla hatıralarım canladı... Çok teşekkürker.... Becerikli ellerinize sağlık...

Zerrin hanım,
Ben jeep ve teknik konularını takip etmekten diğer kısımlara göz atamıyorum çoğu zaman....
Bu konunun haberini verdiğiniz için ve görseller için sizede teşekkürler....

Tabiki başka yerlerden öğrenebiliriz ama....

Motor sporlarına destek, görsellik ve konu bütünlüğü açısından;
Pilot ve co-pilotları, sınıfları, dereceleri, tabiki sponsorları burada yayınlamak hoş ve doğru olur kanısındayım...

Görsellerin ve yorumların devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

Haklısın Alp, bunu bizim için yapabilir misin ?

Alfonse' Alıntı:
...Motor sporlarına destek, görsellik ve konu bütünlüğü açısından;
Pilot ve co-pilotları, sınıfları, dereceleri, tabiki sponsorları burada yayınlamak hoş ve doğru olur kanısındayım...

Unutmadık Volkancım, ama sürekli etkinlik hazırlıklarımız nedeni ile konuya dönemedik yeniden :smiley: Yarın da Kirmir Kanyonunda Off-Road yapacağız :smiley:

ceranus' Alıntı:
Unutmadık Volkancım, ama sürekli etkinlik hazırlıklarımız nedeni ile konuya dönemedik yeniden :smiley: Yarın da Kirmir Kanyonunda Off-Road yapacağız :smiley:

iyi eğlenceler size :smiley: katılmayı isterdim :smiley:

Çok teşekkürler, bizde seni aramızda görmek isteriz Volkancım :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Volkacım avatar yakışmış ;)

teşekkürler sedat abi
senin fj40 ile bir fotoğrafımı koymuştum(iznin olursa) ama bende görünmüyor siz görüyor musunuz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR