Hollanda,Amsterdam ve Texel Adası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halilo11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,092
Ynt: Hollanda,Amsterdam ve Texel Adası

Selam arkadaşlar ilginiz için teşekür ederim sizleri unutmadım, dördüncü ayın yirmi ikisinde gene dört günlük Texel adasına gittim gene birkac tane resimim var malesef benim leptop bozulduğu icin resimleri gönderemedim inşallah yakın birzamanda kurtara bildiğim resimleri sizlere sunacağım.

Sagılar

Halil Buruk

Etiketler

Karavandan ziyade plakasını cok beğendim Neuss doğduğum sehir, istanbulda Almanya plakalı araçları gördükçe gozum hep arar ama malesef cok az görürüm, iyi geziler dilerim...

Çok oldu 1983 yılında kesin dönüş yaptık ailecek 9 yaşındaydım, anstel, Romerskirchende bir köyün adı hoşuma gitti bende nick olarak kullanıyorum Grevenbroich' bağlı bir köyde yaşadık Evinghoven, Neuss'a 14 km olması lazım, almanyaya arada bir gitmeye çalışıyorum malum zaman ve vize sıkıntısını aşabilirsek, Esenlerde oturuyorum yolunuz bu taraflara düşerse beklerim inşallah, en son bu sene ocak sonu almanyadaydım, kızımla bahnof'a yakın adını unuttum güzel şık bir dönerci var orda yemiştik hatta patatesin yanında verdikleri ketçap ve mayonez içinde para istenince garipsemiştim onlarda türkiyedenmi geldin yoksa diyerek sağolsunlar içtiğimiz ayranların parasınıda almadılar. İnşallah benimde hep hayalim kendi özel aracımla ailecek oralara geze geze gitmek bir gün kısmet olur umarım..

selam ben tamda Grevenbroich da yasiyorum anstel lide biliyorum insallah birgün tanasiriz geldiginde buyur gel ben hemen hemen hergün giriyorum bu siteye allah razi olsun böyle tanitim yapan arkadaslara benimde bir sitem var benim köyün sitesi www.kurebel.de oralarinda var birkac tane resimi insallah yakinda onlarida koyacagim

sagilar Halil

halilo11' Alıntı:
selam ben tamda Grevenbroich da yasiyorum anstel lide biliyorum insallah birgün tanasiriz geldiginde buyur gel ben hemen hemen hergün giriyorum bu siteye allah razi olsun böyle tanitim yapan arkadaslara benimde bir sitem var benim köyün sitesi www.kurebel.de oralarinda var birkac tane resimi insallah yakinda onlarida koyacagim

sagilar Halil

Halil bey, Sitenizi inceledim, genel mesajlara göz attım. Köyünüz adına sevindim, emeğinize saygı duymamak elde değil, beldelilerin katkılarıyla daha da şirinleşeceğine inanıyorum.

İlhan GÜNEŞ

inanın çok sevindim, benim hemen hemen bütün ailem grevenbroich-kapelen civarında yaşıyorlar, anstel ve alrath'da ablalarım yaşıyor, otobüsle grevenbroiche geldiğimde genelde montaunus hofdan camiye kadar yürürüm ordan sonrada bahnofdan geri dönerim, doğduğum yer olduğundanmıdır grevenbroichi çok seviyorum. size bol bol gezmeler diliyorum, karavanla bu güne kadar hiç alakam olmadı, ama sırf araçla bir yerlere gitme hevesimden dolayı inşallah haftaya kendi özel aracımızla 3-4 arkadaş geze geze saraybosnaya kadar gideceğiz sonraki hedefimde almanyaya arabayla gitmek yani anlayacağınız urlaub'umuzu almanyada geçirmek...

anstel' Alıntı:
inanın çok sevindim, benim hemen hemen bütün ailem grevenbroich-kapelen civarında yaşıyorlar, anstel ve alrath'da ablalarım yaşıyor, otobüsle grevenbroiche geldiğimde genelde montaunus hofdan camiye kadar yürürüm ordan sonrada bahnofdan geri dönerim, doğduğum yer olduğundanmıdır grevenbroichi çok seviyorum. size bol bol gezmeler diliyorum, karavanla bu güne kadar hiç alakam olmadı, ama sırf araçla bir yerlere gitme hevesimden dolayı inşallah haftaya kendi özel aracımızla 3-4 arkadaş geze geze saraybosnaya kadar gideceğiz sonraki hedefimde almanyaya arabayla gitmek yani anlayacağınız urlaub'umuzu almanyada geçirmek...

sonunda Tanışdık Bülent kardeş çok memnun oldum teşekkürler

berkcantp' Alıntı:
Halil bey, Sitenizi inceledim, genel mesajlara göz attım. Köyünüz adına sevindim, emeğinize saygı duymamak elde değil, beldelilerin katkılarıyla daha da şirinleşeceğine inanıyorum.

İlhan GÜNEŞ

geç oldu cevap yazmam ama çok teşekkür ederim ilginiz için İlhan abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR