ben yağmurdan kaçtım geldim orlardan siz yağmura yakalanmışsınız ) 17 sene kaldım hollandada hiç gitmemiştim oraya,iyi gezmeler sizlere ha birde denhaaga gidin madurudama,ordandan scheweningene geçin deniz kenarına.
Ben Marmaris için yeryüzündeki cennetim diyorum,ilerde oraya yerleşeceğim.
93 ve 96 yıllarında barlar sokağında B52 isimli barımı işletip aynı zamanda jeep lerimle rent işi yapıyordum.
Hala o tadı bulabilirmiyim bilemem ama rahatlığı yeter,insanların özgürlüğü gibi.
Ben Marmaris için yeryüzündeki cennetim diyorum,ilerde oraya yerleşeceğim.
93 ve 96 yıllarında barlar sokağında B52 isimli barımı işletip aynı zamanda jeep lerimle rent işi yapıyordum.
Hala o tadı bulabilirmiyim bilemem ama rahatlığı yeter,insanların özgürlüğü gibi.
Halil bey ,
ben Hollanda'da yaşayan arkadaşım sebebiyle o parkı biliyorum.Daha önce fotolarını gördüm.Keyfiniz bol olsun .
Benim büyük dayım Almanya'da genel cerrahtı ve uzun yıllar yaşadıktan sonra İstanbul'a döndüler .O zaman anlam verememiştik .Üstelik maddi manevi sıkıntısız bir hayatları vardı orada .Ama gel zaman git zaman yurtdışına gidip geldikçe ,her türlü olumsuz yönlerine rağmen ben yinede Türkiye'de yaşıyor oluşumdan memnunum.Tatil için iyi güzel ama devamlı yaşamak istemezdim .Ve artık dönmek isteyenleri de anlayabiliyorum .Yurtdışında yaşayan Türk hastalarımız var .Daha dün İsviçre'den biri aynı düşüncesini dile getirdi .Rabbim herkesin gönlüne göre versin .