Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hersey_ask_icin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,538

hersey_ask_icin

Ana Kamp
Yukarıda bahsi geçen 2 motor konsunda kararsızım...

Kararsız kalmamdaki sebep artçı kullanıma uygun olup olmama.. Amacım uzun yolculuk olduğu için artçıyı arkada yolculuğu ızdırap haline getirmemek için hangi motoru almalıyım..

Gönlüm cbr dan yana ama sport olması işi biraz zorluyo..

Deneyim ve tecrübeye ihtiyacım var...

cbr 250r yaklaşık 11 bin tl.. yakıt tüketimi 3-4 lt

cbf 150 ise yaklaşık 5 bin tl.. yakıt tüketimi 2-3 lt

Etiketler
Ynt: Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz

bende cbf 150 var, gayet iyi motor iki kişide iyi , ama bana sorarsan cbr 250 nedenmi! nedeni ise hızı cbf 150 ile 100 km hız yaparsın ama cbr250 ile 120-130-140 km hızlara ulaşırsın iki kişiyide taşır ,hemde rahat bir şekilde, bu iki seçenek arasında ben cbr 250 derim.ama benim sana tavsiyem
250cc bir motor düşünüyorsan 250cc lik bir enduro al derim.nedenmi ! gerçek gezi motoru endurodur. şehir içinde kullanıma da uygun,cbf150 ise tam bir şehir içi motoru etrafına bir bak kuryeler hangi motoru kullanıyor ,onlar bu işten ekmek parası kazanıyor hiç kötü motora pinerlermi?cbf 150 iyi motordur,ben 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum ve bir kere arıza yapmadı seçim senin,ALLAH yardımcın olsun.saygılar...

Mesut hocam ilginizden ve yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Cbr250r yerine cbf 150 mı diyorsunuz yani anladığım kadarıyla...

Ama cbr250 r a da kötü demiyorsunuz. Artçı ya eziyet olmazsa bende cbr düşünüyorum..

Usta bende 2 senedir cbf150 kullaniyorum. Emsallerine gore guclu kuvvetli makine. Cogu zaman artcili kullaniyorum. En guzel yanida saglam. 110 kiloyum artcimda 70-80 kilo bir kere bile yolda birakmadi. Ama artik bana yetmiyor 150cc. Ama yine olsa yine 1. motorumu cbf 150 alirdim.
Ek olarak su bilgiyide vereyim insan gibi kullaninca 15kr/km, insanliktan cikinca 19kr/km yakit tuketiyo benzin 4.99TL iken.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hersey_ask_icin' Alıntı:
Mesut hocam ilginizden ve yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Cbr250r yerine cbf 150 mı diyorsunuz yani anladığım kadarıyla...

Ama cbr250 r a da kötü demiyorsunuz. Artçı ya eziyet olmazsa bende cbr düşünüyorum..
evet arkadaşım cbf150 diyorum,ne tür motor alırsan al ALLAH kaza göstermesin şimdiden hayırlı olsun ,saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.