Her keze merhaba;
@dedicated sanırım bu link işine yarar?
http://www.yedekparca.com/4956.html
Üç gün önce 1999 model HR-V aldım, şimdilik ufak tefek problemleri haricinde çok memnunum. Problemler aracın yaşından çok yapılan yanlış müdahele ve mühendisliklerden kaynaklanıyor. (LPG tüpünün kontrol düğmesinin kaput kapağı açma kolunun altına koyulması gibi
)
Başlık içerisinde sürekli geçen motor ikaz lambası sorunu benim aracımda da var. Önümüzdeki hafta içerisinde sizlerden öğrendiklerim yardımıyla çözebilmeyi ümit ediyorum.
Aracımda şu an dikkatimi çeken en büyük sorun emniyet kemerlerinin geri sarma yaylarının çok zayıf olması. Bu yayları sanayide düzelttirebilirmiyim bilmiyorum. Emniyet kemerleri SRS sistemine bağlı olduğu için hasar verilme ihtimalinden korkuyorum. Konu hakkında bilgisi olan varmı? İnternette çok kolay bulunabilen HR-V EMS (Servi kitapçığı) yazılımını indirdim, ne yazkı ki Win7 işletim sisteminde çalışmıyor. Biraz önce eski lapopumda (XP) denedim çalıştı. İlgilenenlere linkini verebilirm. (İngilizce) Sorum ile ilgili servis kitapçığında aradığım cevap vardır diye düşünüyorum ama elektro-mekanik bir konu olduğu için zamanımı alacağını tahmin ediyorum.
İyi forumlar.