Ynt: Honda HR-V
Merhaba Lion80;
İletin üzerine evde tekrar servis kitapçığını inceledim. Kitapçıkta normal kondisyondaki avrupa modelleri için 45.000km CVT şanzıman yağ değişimi belirtmiş. (Sayfa 58) Manuel vites için ise her 36 ayda bir ve 60.000km'de kontrol ve 120.000km'de yağ değişimi belirtmiş. Senin elindeki dökümanlara bakınca en çok şaşırdığım servis süresi. Kitapçıkta her 15.000km'de servis yapılacak demiş, sizin dosyalarda ise 20.000km. 20.000km'de bir yapılan bakım bizim cebimiz için iyi ama araç için aynısı olduğunu söyleyemem. Burada bir karışıklık var.
Polen filitresine gelince, evet çizimde dikine duran parça alttan kaldırarak çıkartılıyor. Bu gün bir Honda servisine daha gittim o da ilk önce arabamı görünce itiraz edip polen filtresi olmadığını idaa etti, filitreleri görünce tornistan yaptı 5 kapılı modellerede yok dedi. Dediği mantıklı gelmesede doğru olabilir tabi. Biraz muallak kaldı o konu.
Amortisör konusu hakkında da bilgi paylaşayım. Orjinal amortisörleri yağlı, ancak yani üretilen araçların neredeyse tamamı gaz amartisör. Söyelenene göre gaz amortisörün yol tutuşa katkısı daha iyi. Gaz amortiörün sert olduğu ve hızlı reaksiyon verdiği söyleniyor. Yağlı amortisörler ise bozuk yollarda performans kaybettiği bununda yağın köpürmesinden olduğunu öğrendim. Aynı zamanda gaz amortisörler yağlı amortisörlerden daha uzun ömürlü imiş. Marka konusuna gelince piyasada Çin malı amortisörler var ve hakkında bilgim yok ama aklımda Çin mallarının iyi bir yeri yok. Fransız malı Monroe Adventure, ya da Japon malı KYB kullanılabilir. Ben şansımı KYB'den yana kullanacağım. Şimdilik ön amortisörlerimi gaza çeviriyorum sonucu önümüzdeki ay sonuna doğru paylaşırım.
Kalın sağlıcakla