HP iPAQ 914c Business Messenger (FB052AA)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,284

pajero

Yaşamak neleri öğretiyor,düşünüyorum ???
Yer
sivas
ÜRÜN SIFIR KUTUSUNDA 2 SENE GARANTİLİDİR.GARANTİ BAŞLANGIÇ TARİHİ 19 MART 2009 DUR.
ÜRÜNÜ İNTERNETTE İNCELEYİP DETAYLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.
İSTANBUL İÇİNDE ELDEN TESLİM SATIŞ YAPILABİLİR
850 TL SATMAKTAYIM..ÜRÜN ÇEŞİTLİ SİTELERDE VE MAGAZALARDA SATILMAKTADIR FİYATIDA 749 DOLARDAN BAŞLAMAKTADIR BİLGİNİZ OLSUN.
DEDİĞİM GİBİ BENDE 850 TL PAZARLIK PAYI YOK BİLGİNİZE...
ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GEZENBİLİR ÜZERİNDEN MESAJLARINI ATARAK İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER SAYGILAR

Özet bilgiler
Yüklü işletim sistemi
Windows Mobile® 6.1 Professional

Ekran
2,46 inç transmisif TFT, 65K renk, LED aydınlatmalı 320 x 240 piksel dokunmatik ekran

Klavye
Alfasayısal klavye, kaydırma tekerleği, 5 yönlü gezinti

Kablosuz teknolojileri
Entegre WLAN 802.11b/g, Bluetooth® 2.0 ve EDR

Taşınabilir telefon
Entegre Dört bantlı GSM/GPRS/EDGE telefon ve Üç bantlı UMTS, HSDPA 3,6/7,2Mpbs

GPS alıcısı
Tümleşik GPS yön bulma (Yönlendirmeli GPS)

Ürünle gelen yazılım
Özel HP uygulamaları: HP Photosmart Mobile, HP iPAQ Veri Bağlantısı, Bluetooth Yöneticisi, HP Yardım ve Destek, HP Hızlı Tanıtım Turu, HP Sesle Yanıt, Sesle Kumanda, HP Kurumsal Mobilite Aracı

Tümleşik kamera
Tümleşik 3.0 Megapiksel otomatik odaklı kamera, 4X dijital yakınlaştırma, 640 x 480 VGA çözünürlük, 1280 x 1024 SXGA çözünürlük

Taşınabilirlik
Ekran
2,46 inç transmisif TFT, 65K renk, LED aydınlatmalı 320 x 240 piksel dokunmatik ekran

Ürün ağırlığı
154 g

Ürün boyutları (G x D x Y)
6,4 x 1,6 x 11,3 cm

Performans
Bellek türü
Çalışan uygulamalar için 128 MB SDRAM ana bellek, 256 MB flash ROM

Güç özellikleri
Pil: çıkarılabilir/yeniden şarj edilebilir 1940 mAh Lityum İyon (kullanıcı tarafından değiştirilebilir), Konuşma süresi: 4 saate kadar, Bekleme süresi: 10 güne kadar (250 saat)

Klavye
Alfasayısal klavye, kaydırma tekerleği, 5 yönlü gezinti

İşaret aygıtı
İnce uçlu kalem veya parmak ucu için dokunmatik ekran

Bağlanabililik / GPS
Taşınabilir telefon
Entegre Dört bantlı GSM/GPRS/EDGE telefon ve Üç bantlı UMTS, HSDPA 3,6/7,2Mpbs

Mesaj servisleri
Phone Dialer uygulaması, SMS desteği, MMS düzenleyici, Microsoft Outlook Push eMail, ActiveSync ile Pull eMail, HP Sesle Yanıt, Microsoft Live Messenger

Kablosuz teknolojileri
Entegre WLAN 802.11b/g, Bluetooth® 2.0 ve EDR

GPS alıcısı
Tümleşik GPS yön bulma (Yönlendirmeli GPS)

Senkronizasyon araçları
Mini USB senkronizasyon kablosu

GPS yazılımları ve haritalar
Google Haritaları mobil (Dönüş-Dönüş Yön Bulma için isteğe bağlı HP GPS Gezinti Takımı bulunur)

Genişletilebilirlik
Harici G/Ç bağlantı noktaları
Senkronizasyon ve şarj için 1 adet mini USB konektörü

Bellek yuvaları
64-bit Micro SD kart yuvası - bellek genişletme için

Yazılım
Önceden kurulu yazılımlar
İşletim sistemi uygulamaları: Microsoft® Office Outlook® Mobile, Microsoft® Office Mobile (Word Mobile, Excel® Mobile, PowerPoint® Mobile), Internet Explorer® Mobile, Windows Media® Player, Microsoft ActiveSync, Takvim, Kişiler, Görevler, Ses Kaydedicisi, Notlar.

Ürünle gelen yazılım
Özel HP uygulamaları: HP Photosmart Mobile, HP iPAQ Veri Bağlantısı, Bluetooth Yöneticisi, HP Yardım ve Destek, HP Hızlı Tanıtım Turu, HP Sesle Yanıt, Sesle Kumanda, HP Kurumsal Mobilite Aracı

Güvenlik yönetimi
HP Enterprise Mobility Agent

Çoklu ortam
Dahili ses
Dahili mikrofon, alıcı, hoparlör

Tümleşik kamera
Tümleşik 3.0 Megapiksel otomatik odaklı kamera, 4X dijital yakınlaştırma, 640 x 480 VGA çözünürlük, 1280 x 1024 SXGA çözünürlük

Sistem özellikleri
Güç gereksinimleri
AC Gücü - AC Girişi: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Giriş akımı: 115 Vac 0,2 Aac maks; 230 Vac 0,08 Aac maks, Çıkış Voltajı: 5 Vdc (tipik), Çıkış akımı: 2 A (tipik)

Ergonomik özellikler
Alfasayısal klavye, kayd. tekerleği, 5 yönlü gez. tuşları, 2 prog. tuşu, gönder/bitir düğmeleri, sıfırlama düğmesi, ses kontrolü, sesle kumanda

Çalışma ısısı aralığı
-10 - 55° C

Çalıştırma nem aralığı
%90 Göreli Nem

Garanti
1 yıllık onarım ve iade hizmeti, yazılımlar için 90 günlük teknik destek, bölgeye göre değişebilir

Kutu içeriği
Çıkarılabilir/şarj edilebilir lityum-iyon 1940 mAh pil, AC adaptörü, 1 mini USB senkronizasyon/şarj kablosu, kablolu stereo kulaklık, Başlangıç Kılavuzu, HP iPAQ Companion CD'si

HP.jpg

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler