ÜRÜN SIFIR KUTUSUNDA 2 SENE GARANTİLİDİR.GARANTİ BAŞLANGIÇ TARİHİ 19 MART 2009 DUR.
ÜRÜNÜ İNTERNETTE İNCELEYİP DETAYLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.
İSTANBUL İÇİNDE ELDEN TESLİM SATIŞ YAPILABİLİR
850 TL SATMAKTAYIM..ÜRÜN ÇEŞİTLİ SİTELERDE VE MAGAZALARDA SATILMAKTADIR FİYATIDA 749 DOLARDAN BAŞLAMAKTADIR BİLGİNİZ OLSUN.
DEDİĞİM GİBİ BENDE 850 TL PAZARLIK PAYI YOK BİLGİNİZE...
ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GEZENBİLİR ÜZERİNDEN MESAJLARINI ATARAK İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER SAYGILAR
Özet bilgiler
Yüklü işletim sistemi
Windows Mobile® 6.1 Professional
Ekran
2,46 inç transmisif TFT, 65K renk, LED aydınlatmalı 320 x 240 piksel dokunmatik ekran
Klavye
Alfasayısal klavye, kaydırma tekerleği, 5 yönlü gezinti
Kablosuz teknolojileri
Entegre WLAN 802.11b/g, Bluetooth® 2.0 ve EDR
Taşınabilir telefon
Entegre Dört bantlı GSM/GPRS/EDGE telefon ve Üç bantlı UMTS, HSDPA 3,6/7,2Mpbs
GPS alıcısı
Tümleşik GPS yön bulma (Yönlendirmeli GPS)
Ürünle gelen yazılım
Özel HP uygulamaları: HP Photosmart Mobile, HP iPAQ Veri Bağlantısı, Bluetooth Yöneticisi, HP Yardım ve Destek, HP Hızlı Tanıtım Turu, HP Sesle Yanıt, Sesle Kumanda, HP Kurumsal Mobilite Aracı
Tümleşik kamera
Tümleşik 3.0 Megapiksel otomatik odaklı kamera, 4X dijital yakınlaştırma, 640 x 480 VGA çözünürlük, 1280 x 1024 SXGA çözünürlük
Taşınabilirlik
Ekran
2,46 inç transmisif TFT, 65K renk, LED aydınlatmalı 320 x 240 piksel dokunmatik ekran
Ürün ağırlığı
154 g
Ürün boyutları (G x D x Y)
6,4 x 1,6 x 11,3 cm
Performans
Bellek türü
Çalışan uygulamalar için 128 MB SDRAM ana bellek, 256 MB flash ROM
Güç özellikleri
Pil: çıkarılabilir/yeniden şarj edilebilir 1940 mAh Lityum İyon (kullanıcı tarafından değiştirilebilir), Konuşma süresi: 4 saate kadar, Bekleme süresi: 10 güne kadar (250 saat)
Klavye
İşaret aygıtı
İnce uçlu kalem veya parmak ucu için dokunmatik ekran
Bağlanabililik / GPS
Taşınabilir telefon
Mesaj servisleri
Phone Dialer uygulaması, SMS desteği, MMS düzenleyici, Microsoft Outlook Push eMail, ActiveSync ile Pull eMail, HP Sesle Yanıt, Microsoft Live Messenger
Kablosuz teknolojileri
GPS alıcısı
Senkronizasyon araçları
Mini USB senkronizasyon kablosu
GPS yazılımları ve haritalar
Google Haritaları mobil (Dönüş-Dönüş Yön Bulma için isteğe bağlı HP GPS Gezinti Takımı bulunur)
Genişletilebilirlik
Harici G/Ç bağlantı noktaları
Senkronizasyon ve şarj için 1 adet mini USB konektörü
Bellek yuvaları
64-bit Micro SD kart yuvası - bellek genişletme için
Yazılım
Önceden kurulu yazılımlar
İşletim sistemi uygulamaları: Microsoft® Office Outlook® Mobile, Microsoft® Office Mobile (Word Mobile, Excel® Mobile, PowerPoint® Mobile), Internet Explorer® Mobile, Windows Media® Player, Microsoft ActiveSync, Takvim, Kişiler, Görevler, Ses Kaydedicisi, Notlar.
Ürünle gelen yazılım
Özel HP uygulamaları: HP Photosmart Mobile, HP iPAQ Veri Bağlantısı, Bluetooth Yöneticisi, HP Yardım ve Destek, HP Hızlı Tanıtım Turu, HP Sesle Yanıt, Sesle Kumanda, HP Kurumsal Mobilite Aracı
Güvenlik yönetimi
HP Enterprise Mobility Agent
Çoklu ortam
Dahili ses
Dahili mikrofon, alıcı, hoparlör
Tümleşik kamera
Tümleşik 3.0 Megapiksel otomatik odaklı kamera, 4X dijital yakınlaştırma, 640 x 480 VGA çözünürlük, 1280 x 1024 SXGA çözünürlük
Sistem özellikleri
Güç gereksinimleri
AC Gücü - AC Girişi: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Giriş akımı: 115 Vac 0,2 Aac maks; 230 Vac 0,08 Aac maks, Çıkış Voltajı: 5 Vdc (tipik), Çıkış akımı: 2 A (tipik)
Ergonomik özellikler
Alfasayısal klavye, kayd. tekerleği, 5 yönlü gez. tuşları, 2 prog. tuşu, gönder/bitir düğmeleri, sıfırlama düğmesi, ses kontrolü, sesle kumanda
Çalışma ısısı aralığı
-10 - 55° C
Çalıştırma nem aralığı
%90 Göreli Nem
Garanti
1 yıllık onarım ve iade hizmeti, yazılımlar için 90 günlük teknik destek, bölgeye göre değişebilir
Kutu içeriği
Çıkarılabilir/şarj edilebilir lityum-iyon 1940 mAh pil, AC adaptörü, 1 mini USB senkronizasyon/şarj kablosu, kablolu stereo kulaklık, Başlangıç Kılavuzu, HP iPAQ Companion CD'si
ÜRÜNÜ İNTERNETTE İNCELEYİP DETAYLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.
İSTANBUL İÇİNDE ELDEN TESLİM SATIŞ YAPILABİLİR
850 TL SATMAKTAYIM..ÜRÜN ÇEŞİTLİ SİTELERDE VE MAGAZALARDA SATILMAKTADIR FİYATIDA 749 DOLARDAN BAŞLAMAKTADIR BİLGİNİZ OLSUN.
DEDİĞİM GİBİ BENDE 850 TL PAZARLIK PAYI YOK BİLGİNİZE...
ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GEZENBİLİR ÜZERİNDEN MESAJLARINI ATARAK İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER SAYGILAR
Özet bilgiler
Yüklü işletim sistemi
Windows Mobile® 6.1 Professional
Ekran
Klavye
Kablosuz teknolojileri
Taşınabilir telefon
GPS alıcısı
Ürünle gelen yazılım
Tümleşik kamera
Taşınabilirlik
Ekran
Ürün ağırlığı
154 g
Ürün boyutları (G x D x Y)
6,4 x 1,6 x 11,3 cm
Performans
Bellek türü
Çalışan uygulamalar için 128 MB SDRAM ana bellek, 256 MB flash ROM
Güç özellikleri
Pil: çıkarılabilir/yeniden şarj edilebilir 1940 mAh Lityum İyon (kullanıcı tarafından değiştirilebilir), Konuşma süresi: 4 saate kadar, Bekleme süresi: 10 güne kadar (250 saat)
Klavye
İşaret aygıtı
İnce uçlu kalem veya parmak ucu için dokunmatik ekran
Bağlanabililik / GPS
Taşınabilir telefon
Mesaj servisleri
Phone Dialer uygulaması, SMS desteği, MMS düzenleyici, Microsoft Outlook Push eMail, ActiveSync ile Pull eMail, HP Sesle Yanıt, Microsoft Live Messenger
Kablosuz teknolojileri
GPS alıcısı
Senkronizasyon araçları
Mini USB senkronizasyon kablosu
GPS yazılımları ve haritalar
Google Haritaları mobil (Dönüş-Dönüş Yön Bulma için isteğe bağlı HP GPS Gezinti Takımı bulunur)
Genişletilebilirlik
Harici G/Ç bağlantı noktaları
Senkronizasyon ve şarj için 1 adet mini USB konektörü
Bellek yuvaları
64-bit Micro SD kart yuvası - bellek genişletme için
Yazılım
Önceden kurulu yazılımlar
İşletim sistemi uygulamaları: Microsoft® Office Outlook® Mobile, Microsoft® Office Mobile (Word Mobile, Excel® Mobile, PowerPoint® Mobile), Internet Explorer® Mobile, Windows Media® Player, Microsoft ActiveSync, Takvim, Kişiler, Görevler, Ses Kaydedicisi, Notlar.
Ürünle gelen yazılım
Güvenlik yönetimi
HP Enterprise Mobility Agent
Çoklu ortam
Dahili ses
Dahili mikrofon, alıcı, hoparlör
Tümleşik kamera
Sistem özellikleri
Güç gereksinimleri
AC Gücü - AC Girişi: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Giriş akımı: 115 Vac 0,2 Aac maks; 230 Vac 0,08 Aac maks, Çıkış Voltajı: 5 Vdc (tipik), Çıkış akımı: 2 A (tipik)
Ergonomik özellikler
Alfasayısal klavye, kayd. tekerleği, 5 yönlü gez. tuşları, 2 prog. tuşu, gönder/bitir düğmeleri, sıfırlama düğmesi, ses kontrolü, sesle kumanda
Çalışma ısısı aralığı
-10 - 55° C
Çalıştırma nem aralığı
%90 Göreli Nem
Garanti
1 yıllık onarım ve iade hizmeti, yazılımlar için 90 günlük teknik destek, bölgeye göre değişebilir
Kutu içeriği
Çıkarılabilir/şarj edilebilir lityum-iyon 1940 mAh pil, AC adaptörü, 1 mini USB senkronizasyon/şarj kablosu, kablolu stereo kulaklık, Başlangıç Kılavuzu, HP iPAQ Companion CD'si