arkadaşlar Hudoff grubu olarak beykoz çavuşbaşı çekmeköy civarı gezi yapacağız gezimiz rotası fazla zorlu değil ama tabi ekipman gerekli en az at lastık halat vs... gelmek isteyen herkesı beklerız buluşma noktamız beykoz acrloft alışveriş merkezi pazar saat:09-30
Arkadaşlar binek otomobilim var o yüzden beni yanında misafir edebilicek bi arkadaş varmı ümraniye tepeüstü tarafındayım bende arabamla bulusma noktasına gelirim
Arkadaşlar binek otomobilim var o yüzden beni yanında misafir edebilicek bi arkadaş varmı ümraniye tepeüstü tarafındayım bende arabamla bulusma noktasına gelirim
kımın kaç kişi geleceği belli değil araçların geneli suzuki jimny arka koltuk haliyle dolu oluyor tek gelen olursa veya yer olan olursa sizi misafir edebiliriz siz yarın akşama kadar takıpte kalın
kımın kaç kişi geleceği belli değil araçların geneli suzuki jimny arka koltuk haliyle dolu oluyor tek gelen olursa veya yer olan olursa sizi misafir edebiliriz siz yarın akşama kadar takıpte kalın
Takipteyim hocam valla cok memnun olurum bende su aralar yogun bi şekilde defender toplama araştırması yapmaktayım eniştemde sağlam bi defender ustasıdır ne yapardak kaça maal olur falan araştırmalara basladım bulusmaya defender da gelmiş olsa benm açımdan iyi fikirler oluşturabilir.