Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,129
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

SelimKck' Alıntı:
abi benım oldugum zaman zaten bypass la kaçıyordum iyi ki gelmemişim ozaman sizinle bi daha oraya yoksa araba hurdaya giderdi herhalde )

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu saydıklarım bypass ta başımıza gelenler. Yiyip te normal yoldan bile gitmedik. Düşün artık ötesini.. ???

Etiketler
hudoff

aynen öyle Lopez bizi bu yağmurlardan sonra yutar hiç sıkıntı çekmeye gerek yok 40 inçlik lastıklerin işi Lopez bize göre bir yer buluruz oralarda sıkıntı yok

Ahanda sorunu çözdüm: Konuların bu kadar uzamasının tek sorumlusu, Hasan.
Bir de, Ayberk.
Sonra az bir şey, Uğur.
Çok çok az da, ben.
Grubumuz demek ki biraz geveze. Mesela bu benim 800. mesajım. Site yönetiminden plaket beklemekteyim. ;D
Mert'e Duyurulur

hakketten öyle ortak noktayı bulamıyoruz herhalde bidahakine telefondan anlaşalım buraya şu tarihte şu saatte şurda buluşuyoruz şu bölgedeki parkura gireceğiz yazalım olsun bıtsın ;D ;D ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
vayyyy atıl kurta beste mi yaptın Ayberk bende isterim ;D ;D ;D bu arada benım araç ne durumda çıkar mı bu akşam

beste hazırda vardı fon muziği yaptım, da kime yaptım atıl kurta mı kendime mi bilemedim
yeşil vadide 1m2 çamuru bulunca içinden çıkmayan kurt gitmiş, yerine kuzu gelmiş.

senin araç dışarda zaten daha içeri almamışlar
o araç çıkmaz bu hafta, sen yusuf la gel, giderken o kullansın, dönerken sen kullan , yorulmasın yusuf

801. mesajım benden Serkan abiye gelsin..
Abi nerelerdesin?

HASAN_5434' Alıntı:
aynen öyle Lopez bizi bu yağmurlardan sonra yutar hiç sıkıntı çekmeye gerek yok 40 inçlik lastıklerin işi Lopez bize göre bir yer buluruz oralarda sıkıntı yok

pazar günü bi arkadaşa bakıp çıkarız hasancım,

ben hiç mesaj yazmamışım ki bence ilk sen ya zaten Marmara bölgesinde bu sitede bitek HUDOFF var başka gezi göremiyorum mert beyden özel plaket pardon stıckerlar beklıyoruz ;D ;D ;D

Valla benım araba yarına çıkmaz ise monster blazer ile aranıza katılcam ozaman da ben tek kaçarım herhalde Lopez'e )

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kurt kocayınca, kuzulara maskara olurmuş yeğen.

Lütfen lopez demeyin gecen hafta lopez yuttu bizi actıgı yaraları kapatmaya calışıyoruz tampon şanzıman sag camurluk sol kapı altı

güzel bi rota cizinde bizde katılırız inşallah

Site yönetimi bu işe bir el atsın. Gezi konularını 5 sayfa ile ile falan sınırlasın.
Birisi dese ki; "Aaaa gezi varmış, biz katılalım" yeri zamanı öğreninceye kadar takvim değişir. Gezi kaçar. Pazartesi sendromu yaşar..

Yemeğe çıkıyorum. 8 dk. içinde yutup geliyorum. Bir yere ayrılmayın sakın..

https://www.youtube.com/watch?v=n_wRFgigtfk

Üstteki linkte en son geçen Ayberk pordon en son geçemeyen Lopez ve manda çukuru ;D ;D ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=-97SYT63lyY
https://www.youtube.com/watch?v=oOJ3H_V4iVg

bunlarda hudoff 1 parkurundan video