Abi ben artık çamur sevmiyorum. Çamur pislik demek. Dert mi çekiyoruz eğleniyormuyuz belli değil. Geçecek yerimiz yoksa elbette çamura gireceğiz ama manda gibi sırf çamura girmek içinde araziye gidilmez ki.. Değil mi Hasan? ;D ;D
aynen öyle Lopez bizi bu yağmurlardan sonra yutar hiç sıkıntı çekmeye gerek yok 40 inçlik lastıklerin işi Lopez bize göre bir yer buluruz oralarda sıkıntı yok
Ahanda sorunu çözdüm: Konuların bu kadar uzamasının tek sorumlusu, Hasan.
Bir de, Ayberk.
Sonra az bir şey, Uğur.
Çok çok az da, ben.
Grubumuz demek ki biraz geveze. Mesela bu benim 800. mesajım. Site yönetiminden plaket beklemekteyim. ;D
Mert'e Duyurulur
O değil de. Altı üstü bir gezi yapıcaz, konuyu yine 20 sayfaya dayadık. Yaw diğer gruplar bir gezi ilan ediyor. Daha 2. sayfada her şey bitiyor. Bizim konular neden böyle oluyor ki? Bunu bir türlü çözemedik.. ;D ;D ;D
hakketten öyle ortak noktayı bulamıyoruz herhalde bidahakine telefondan anlaşalım buraya şu tarihte şu saatte şurda buluşuyoruz şu bölgedeki parkura gireceğiz yazalım olsun bıtsın ;D ;D ;D ;D
beste hazırda vardı fon muziği yaptım, da kime yaptım atıl kurta mı kendime mi bilemedim
yeşil vadide 1m2 çamuru bulunca içinden çıkmayan kurt gitmiş, yerine kuzu gelmiş.
senin araç dışarda zaten daha içeri almamışlar
o araç çıkmaz bu hafta, sen yusuf la gel, giderken o kullansın, dönerken sen kullan , yorulmasın yusuf
aynen öyle Lopez bizi bu yağmurlardan sonra yutar hiç sıkıntı çekmeye gerek yok 40 inçlik lastıklerin işi Lopez bize göre bir yer buluruz oralarda sıkıntı yok
Ahanda sorunu çözdüm: Konuların bu kadar uzamasının tek sorumlusu, Hasan.
Bir de, Ayberk.
Sonra az bir şey, Uğur.
Çok çok az da, ben.
Grubumuz demek ki biraz geveze. Mesela bu benim 800. mesajım. Site yönetiminden plaket beklemekteyim. ;D
Mert'e Duyurulur
ben hiç mesaj yazmamışım ki bence ilk sen ya zaten Marmara bölgesinde bu sitede bitek HUDOFF var başka gezi göremiyorum mert beyden özel plaket pardon stıckerlar beklıyoruz ;D ;D ;D
Lütfen lopez demeyin gecen hafta lopez yuttu bizi actıgı yaraları kapatmaya calışıyoruz tampon şanzıman sag camurluk sol kapı altı
güzel bi rota cizinde bizde katılırız inşallah
Site yönetimi bu işe bir el atsın. Gezi konularını 5 sayfa ile ile falan sınırlasın.
Birisi dese ki; "Aaaa gezi varmış, biz katılalım" yeri zamanı öğreninceye kadar takvim değişir. Gezi kaçar. Pazartesi sendromu yaşar..