ha yok orjinal dodikleri sökmek istemem hem daha hesaplı hem daha kolay yolu var mı dersen türkiyede şu uygulama mevcut. gidip 10 cm kalınlıkta 5 metre esnek plastik alıp çamurluğa içeriden ekleme yapıyorsun. 100 tl yi geçmez.
arkadaşlar şile sofulara gitsek nasıl olur valla ben hıc gıtmedim merak edıyorum..hem yeşilik doğa hattta kahvaltıyıda yol üzerindeki gözlemecılerde yapabılırız benim fikrim siz ne dersınızzz...
nacizane benim fikrim bukadar kalabalık keşife çıkmayalım. yani deneme yanılma yampayalım. çok araçla zaman kaybı da çok olacaktır. birazda zorlu olsun ki tadı çıksın adrenalin salgılasın vücutlar.
arkadaşlar şile sofulara gitsek nasıl olur valla ben hıc gıtmedim merak edıyorum..hem yeşilik doğa hattta kahvaltıyıda yol üzerindeki gözlemecılerde yapabılırız benim fikrim siz ne dersınızzz...
sofular rezalet biyer , benim boyumda kanallar var, senin araç bile geçmez ordan o derece
ha gidelim derseniz, ben copilotum, uzatırım ayağımı, takarım emniyet kemerimi , ohh misss
Sofular gözümüzün önünde 38,5 inçlim lastiklerle L200 ün yan yattığı 2 saatte zor çıkardığımız parkur değilmi? Bizim 215lik max 30 inçlik lastiklerimize ve boyumuza göre yerlere girelim
Sofular gözümüzün önünde 38,5 inçlim lastiklerle L200 ün yan yattığı 2 saatte zor çıkardığımız parkur değilmi? Bizim 215lik max 30 inçlik lastiklerimize ve boyumuza göre yerlere girelim
Ya arkadslar illa çamura gırelim demiyorum. Gezinti yapalım şile köylerinde . Ayberkcim sen niyeti bozmuşsunn bari bi şişede votka alalım ufak ufak he nası