ben güzel bir gün olsun isterim amaç offroad olsun isterim. yorgunluğu atmak için çay mangal vs ne yapılacaksa oncesinde hakkını verelim derim adı üstünde Hudoff offroad club bu kadar yağmur sonrası oluşan çamuru değerlendirelim derim nisandan sonra heryer kupkuru olacak, çim olacak zaten
benim bahsettiğim parkur ayazağadan giriliyor kilyos kısırkayadan çıkılıyor. oradan kemerburgaza geçmek uzun mesafe 1 saat. o parkur tek araç risksiz ilerleme parkuru bikaç yer sert geri kalanı baya soft. başka yerlere odaklanalım
gelince de çift geliyor.daha yeni jantları ters cevirdik ama direksiyonu zıplatıyor.
birde şu hafta sonu için ise bğzğm bu taraflar olursa iyi olur.Bazen piknik bazen seyir bazen de çamur olsun.çay ve ateş işine talip olabilirim şimdiden.iyi paylaşımlar.
gelince de çift geliyor.daha yeni jantları ters cevirdik ama direksiyonu zıplatıyor.
birde şu hafta sonu için ise bğzğm bu taraflar olursa iyi olur.Bazen piknik bazen seyir bazen de çamur olsun.çay ve ateş işine talip olabilirim şimdiden.iyi paylaşımlar.
İyi be ne olsun? Sen na biyon be yaa?
O zaman rota olarak, ilk önce Hudoff001, sonra kumsal, sonra şu Belgrad'dan Kemer sahile çıkan yolu tersten gideriz. Olursa bunun akabinde, olmazsa Analı Kızlı'nın akabinde ateş yakarız. En kolaydan en zora doğru sıraladık..
Selam arkadaşlar bende geliyorum bana her yer uyar.takıpte yım benıde yazın lıstenıze ama kalabalık olacaksa gelmeyede bılırım .bende sticer istiyorum münkünse.