KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)
Hudoff ile ilk kez geziye katılmayı düşünüyorum . Mümkün mü?
Pazar aktivitesi ne zorlukta olacak?
Aracım 97 disco1, yükseltme, cooper stt ve ön vinç var.
Selamlar
monte' Alıntı:
Hudoff ile ilk kez geziye katılmayı düşünüyorum . Mümkün mü?
Pazar aktivitesi ne zorlukta olacak?
Aracım 97 disco1, yükseltme, cooper stt ve ön vinç var.
Selamlar
selam arkadaşlar Bir sıkıntı ve iş çıkmaz ise katılmak isterim,Ben samuyu makaslara kaviz verek ve jantları ofsetliyerek ilk değişiklik hareketini başlattım.Biraz gacır gucur sesler var ama nedir hala çözemedim.sade bir arac ve sade bir arac olarak belki 2 kişi olarak katılabiliriz.iyi paylaşımlar.Görüşmek dileğimle.
freegraf' Alıntı:
selam arkadaşlar Bir sıkıntı ve iş çıkmaz ise katılmak isterim,Ben samuyu makaslara kaviz verek ve jantları ofsetliyerek ilk değişiklik hareketini başlattım.Biraz gacır gucur sesler var ama nedir hala çözemedim.sade bir arac ve sade bir arac olarak belki 2 kişi olarak katılabiliriz.iyi paylaşımlar.Görüşmek dileğimle.
% 90 ihtimalle ben gelemiyorum arkadaşlar
pazar salı ve perşembe günlerinde çekeceğimiz tadelle reklamlarının tarihini değiştirmeye çalişiyorum ama bütün ekip oyuncular ve yönetmen bana uymuyor ne yazıkki ama bir ihtimal var hani belki hani yani umarım pazar pazartesiye alınır bende çamura bulanabilirim
alper soykan' Alıntı:
% 90 ihtimalle ben gelemiyorum arkadaşlar
pazar salı ve perşembe günlerinde çekeceğimiz tadelle reklamlarının tarihini değiştirmeye çalişiyorum ama bütün ekip oyuncular ve yönetmen bana uymuyor ne yazıkki ama bir ihtimal var hani belki hani yani umarım pazar pazartesiye alınır bende çamura bulanabilirim