KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Başkan zaten yağmur yağmadı hertaraf kurak heptende boşa gezmeyelim yani onu demek istiyorum yoksa gideriz normal araçlarla Dinçer bi laf söylüyor gün boyu kayboluyor anlamadım bu adamı gitti
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)
HASAN_5434' Alıntı:
Başkan zaten yağmur yağmadı hertaraf kurak heptende boşa gezmeyelim yani onu demek istiyorum yoksa gideriz normal araçlarla Dinçer bi laf söylüyor gün boyu kayboluyor anlamadım bu adamı gitti
Başkan geçen hafta gitti burda eskilere bakarsan kılıçlı olarak baya gezi var abi bana böyle yer lazım biraz zorlasın hepten boş olmasın şuan çiftalan ve isoff parkurunda hiçbirşey yoktur boşa gideriz şu yer ve kahvaltı işini tam netleştirelim artık Dinçer beyde teşrif etselerde bitirsek şu parkur işini ;D
HASAN_5434' Alıntı:
Başkan geçen hafta gitti burda eskilere bakarsan kılıçlı olarak baya gezi var abi bana böyle yer lazım biraz zorlasın hepten boş olmasın şuan çiftalan ve isoff parkurunda hiçbirşey yoktur boşa gideriz şu yer ve kahvaltı işini tam netleştirelim artık Dinçer beyde teşrif etselerde bitirsek şu parkur işini ;D
Organizasyon konuyu açana girs.. şey pardon konuyu açana ait olsun..
Siz yer, mekan, zaman söyleyin, ben haşlanmış yumurtalarımla katılayım olmaz mı?
Ekmekte alabilirim ama gelinceye kadar soğur.
Yada yumurtaları çiğ getireyim, tencere de getireyim yada ne bileyim direk tava getireyim mangalda tavada yaparız..
Şu 1400 TL'lik masrafı madde madde söyleyebilir misin? Nerede yaptırdın bir de?
Emirgan için erken henüz. Mart'ın ortasından sonra Nisan gibi falan coşar oralar.
O halde katılımcı ve malzeme listesi yapmaya başlayalım arkadaşlar:
Tava ve Yumurtalar bende, Atıl Kurt: Tarkan ve Ajan kontenjanından biri (Toplam 2 kişi) ama yeğen olur, ama kayınço orası henüz tam net değil..
...
Sırada ki?
lynx255' Alıntı:
Organizasyon konuyu açana girs.. şey pardon konuyu açana ait olsun..
Siz yer, mekan, zaman söyleyin, ben haşlanmış yumurtalarımla katılayım olmaz mı?
Ekmekte alabilirim ama gelinceye kadar soğur.
Yada yumurtaları çiğ getireyim, tencere de getireyim yada ne bileyim direk tava getireyim mangalda tavada yaparız..
Şu 1400 TL'lik masrafı madde madde söyleyebilir misin? Nerede yaptırdın bir de?
Tamam o zaman kahvaltı açık büfe modunda, brunch keyfinde olacak.
O zaman yeri ağaç altı ormanlık olan gezenbilir kamp alanı , göl kenarı yapalım. doğa-manzara-hava ve kahvaltı.
buluma saati sabah 9 da kemeri geçince soldaki yerde, hareket 9,15
Yumurta dinçerde,
zeytin aslan da ,
çay işi başkanda, ohh bide ıhlamur yaparsa tamamdır
izmir tulumu bende ,
yeşil zeytin de bende ,
kalanlar ve eklenecekler :
beyaz peynir,
kaşar,
domates, yeşil biber,