KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)
Standart arabalara göre parkurlar varmı gidiceginiz yerde arkadaşlar bende yeni aldım aracı 93 zj inşallah biraz hazırlayabilirsem hafif offroada arabayı bende sizlerle tanışmayı ve eglenmeyi cok isterim.
Mehmet bey arzu ederseniz sabah kahvaltı organizasyonumuzda misafirimiz olun tanışmış oluruz standart araç için parkur tabiki var ama şuan müsait diil en azından lastik olmalı araçta aracınızı denemek için mini bi parkur var
kız babası' Alıntı:
Mehmet bey arzu ederseniz sabah kahvaltı organizasyonumuzda misafirimiz olun tanışmış oluruz standart araç için parkur tabiki var ama şuan müsait diil en azından lastik olmalı araçta aracınızı denemek için mini bi parkur var
Çok tşkr ederim abi çok isterdim aslında inşallah bi dahaki sefere misafirlerim geliyo ve yarın servisciler odası isarod un secimleri var oy kullanmaya gidicem ama bidahakine neden olmasın hem sizlerden fikir alırım neler yapmam gerektigini falan .
1+1 demiştim ama benim araçta toplam 4 kişi olacaz gözüküyor.Ona göre kahvaltıya takviyeli gelecez.
8de 2.köprü yolunda Kavacık kavşağı cebinde olup, oradan hareketle 8.30da Kemerburgaz buluşma yerinde olmayı amaçlıyorum.
Beyler, Allah'ın izni ile yarın unutulmaz bir program olacak inş. Bilenler bilir, bilmeyenleri Hudoff001 nolu parkur ile tanıştıcağım. Çamur yok ama geçişleri çok güzel küçük light bir parkur inş. Yarın için hazırlıkları yaptık. Başkan öğleden sonrasını yarın için hazırlanmaya harcamış. İnşAllah malzemelerde de bir eksiklik olmaz ise ve tam kadro bir katılım olur ise güzel bir kahvaltı bizi bekliyor..
Son hatırlatma olarak, her araçta en az 5 lt. su bulunduruyoruz. Halat zaten şart. Getirebilenler, bir iki parça yakacak, odun, tahta vs. getirsin. Tutuşturmak için benzin'i ben getiriyorum.
Yarın geç kalmayalım. Erken kalkalım. Sabah sporumuzu, göl kenarında yapalım..
Unutmadan hatırlatayım; üzerine oturulacak, koltuk, piknik sandalyesi, şezlong, banyo taburesi, 18lt'lik yağ tenekesi (yemeklik yağ olur, makine yağ olur, motor yağ olur hiç farketmez) ve gazete, dergi vs. alalım yanımıza. Yağmur yağarsa, ki; inşAllah yağar. Korunma yollarını da hallettik Allah'ın izni ile ;-)
Hasancim şimdilik araç bende hem binicem hem Saticam.
Adem bugun arka aks bilyalarini kecelerini degistirdi.
Akslar çok sallantı yapiyordu derleyip toparladi. Kampanalara fren ayarı yaptı havasını aldı.
2 gün önce Alt rotilleri aks korugunu ve keceleri bide arazinin alt takozunu degistirdi.
Unutmusum masraf etmeyi hatırladım sağolsun eline sağlık.
Hemencecik hızlı temiz teknik tamir ettiler pire gibi
Hakan555' Alıntı:
Hasancim şimdilik araç bende hem binicem hem Saticam.
Adem bugun arka aks bilyalarini kecelerini degistirdi.
Akslar çok sallantı yapiyordu derleyip toparladi. Kampanalara fren ayarı yaptı havasını aldı.
2 gün önce Alt rotilleri aks korugunu ve keceleri bide arazinin alt takozunu degistirdi.
Unutmusum masraf etmeyi hatırladım sağolsun eline sağlık.
Hemencecik hızlı temiz teknik tamir ettiler pire gibi