KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çatalca tarafına gidebiliriz Sazlıdere barajının etrafını gezebiliriz standart araçlada çok sıkıntı olacagını sanmıyorum karacaköy kıyıköy öyle dolanabiliriz yada gene bi kartepe operasyonu yapabiliriz milli parktan girip tepeye tırmanırız ama Hasan ın standart sıkıntı olabilir tavsiyeleri görelim bakalım
Yoğun geçiyor bu hafta. Geziyi (konuyu) farketmedim bile. Sağ olsun Hasan Reis uyardı da haberimiz oldu.
Beykoz iyi güzel ama değişiklik daha iyidir. Sazlıbosna civarını Uğur Başkan biliyor. O'na takılalım bu hafta. Bir başka hafta Çatalca yaparız, Ormanlı falan..
Hasan seni kandırmasın sakın. Gerçi Ömerli'de olana çamur da denemez. Daha çok balçık ile tutkal arası, yağlı ve pis bir karışım. Yer yer içerisinde yosunların da güçlü bağlayıcılık görevini üstlendiği homojen olmayan bir şey.
Sazlıbosnadaki arkadaşımla konuştum şimdi offroad için çamur yok diyo o bölgede geneli tarım arazisi arnavutköy şamlar arası ormanlık alan var gidip şansa biyerlere dalabiliriz ekibi oralara götürüp eli boş döndürmek istemem isterseniz kemerburgaz tarafınada gidebiliriz dinçerin şarj dinamosunu bozdugu bi orman vardı ben görmedim orayı