Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)
Evet tüm bendeki resimler burada herkeze sevgiler saygılar
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=488564654598423&set=oa.624843160884074&type=3&theater
Ne patlatırsan patlat benim geçtiğim ve kaldığım yerlere sen giremedin bile ben dedim yakarım yine gecerım sen çıkamazsın uğraşma dediğin yerleride ne yaptım ne ettım çıktım ştandarcım boşuna reis demiyorlar yaniii ;D ;D
Aynen öyle oldu başkan beni vahşi doğada battığim yerde bıraktı bu ştandart gitti yanıbaşımda tanımadığım ATV yi çekti beni bıraktı ama unuttu benim altımdaki aracın samurai ve şöförünün çılgın olduğunu neyse sattı beni anlayacağınız
HASAN_5434' Alıntı:
Aynen öyle oldu başkan beni vahşi doğada battığim yerde bıraktı bu ştandart gitti yanıbaşımda tanımadığım ATV yi çekti beni bıraktı ama unuttu benim altımdaki aracın samurai ve şöförünün çılgın olduğunu neyse sattı beni anlayacağınız
balçık ve derin çamura girmemi beklemiyodun dimi çizmeninde kirlenmesine gönlüm razı gelmedi
ayrıca orda 4 yaşında 2 çocuk vardı hasana çok güldüler, çok eğlendi çocuklar onların mutluluğunu bölmek istemedim
freelander99' Alıntı:
balçık ve derin çamura girmemi beklemiyodun dimi çizmeninde kirlenmesine gönlüm razı gelmedi
ayrıca orda 4 yaşında 2 çocuk vardı hasana çok güldüler, çok eğlendi çocuklar onların mutluluğunu bölmek istemedim
Zıp zıp battı ama kendini çıkardı sen çizmelerine acımaya devam et yalnız bidahaki geziye bir çift elbise daha getir çünkü sana çamur banyosu yaptırmayı planlıyorum ;D ;D ;D