Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 239,321
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

lynx255' Alıntı:
Hasan ile Ayberk arasında Lopez çamurunda halat çekme yarışması düzenleyelim.. Önce Jimny ile Terios kapışsın. Sonra sahipleri..
;D ;D ;D
Kaybedeni benzin döküp yakalım..
Benden yana okey tozunu attırırım arabasının da onunda ;D ;D

Evet sayın seyirciler. Ortam gittikçe kızışmakta. Bizler elimizde benzinlerle yangına koşmaktayız..
Bakalım bu maçın galibi kim olacak?

Bir tarafta ağır ve oturaklı, sağlam duruşu ile tanıdığımız, aracıda kendisi gibi olan Ayberk, Namı diğer Araba Oturtan..
Diğer tarafta seri ve ateşli, adrenalini yüksek arkadaşımız Hasan, namı diğer Çılgın Şoför..

İyi olan kazansın. Acımanın ve merhametin olmadığı böyle bir yarışmada kıyasıya mücadele edecekler.

Bakalım Ayberk hem vahşi doğaya, hem de vahşi Hasan'a karşı başarılı olabilecek mi?
Hasan, acaba kötü emellerini gerçekleştirebilecek mi?

Hep beraber bekleyip göreceğiz..
Bu hafta Lopez Cehenneminde, balçık ve çamurlar içerisinde..

Lopez Cehennemi (Daha önce hiç bu kadar çok kirlenmediniz)

Ya konunun sonucu belli ama ayberkcım yınede bi şansını denesın bakalım en sonunda lastıksız üstsüz başsız eve dönmek var işin sonunda ştandartcım bunu göz önüne alarak gel

Lopez in girişindeki ilk çukurdan geçmem lazım Tayfun geçti ben geçemedim 235/75/15 ınsa turbo extreme arıyorum ama bulamadım sılverstone aradım oda yok (

kız babası' Alıntı:
Napalım çalışıp çalışıp vergi olarak devlete geri veriyoz sen napıyon
Ben de bugün mtvleri yatırdım. Ama ben mi onları yatırdım, onlar mı beni yatırdı, orasını pek anlayamadım.. ;D ;D ;D
Tamam mıyız pazara? 12 araçlık gezi olacak gibi. Bakalım nasıl olacak?

Bende bugün mtv leri yatırdım pazar günü gezisini sabırsızlıkla bekliyorum ama hiç yagmur yagmadı bea

kız babası' Alıntı:
Bende bugün mtv leri yatırdım pazar günü gezisini sabırsızlıkla bekliyorum ama hiç yagmur yagmadı bea
Bu sene Allah acısın halimize. Yazın ne olacak? Su yok?