Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 236,132
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Sofular kılıçlı ikiside derin kanaldı ama keşif yapılacak çok yer var sofular yeşil vadiye çok yakın vadide gezip araç temizligi ve yemek molası için gidilebilir

zorladımı başkan? zorlamak nedemek offroadtan soğuyacaktım neredeyse güzel tecrübe oldu yinede

aslan28' Alıntı:
Alper abi yeni lastiğin performansı nasıl ?

lastiklerin performansı çok iyi çamurda ve kumda çok başarılı. boyum kadar kanallara düşmemek için debelenmekten lastikleri pek test edemedim gerçi bana lopez gerek lopez

alper soykan' Alıntı:
lastiklerin performansı çok iyi çamurda ve kumda çok başarılı. boyum kadar kanallara düşmemek için debelenmekten lastikleri pek test edemedim gerçi bana lopez gerek lopez
O zaman 16 şubat lopez için uygun bir tarih

buyrun başkanın bahsettiği araç yıkama ve öğle yemeği mekanı

http://youtu.be/7Hg2wJABDTw

göl mü , deniz mi? denizse bi güzel yıkatın araçları acilinden...

Güzel gezi olmuş elinize sağlık çok gelmek istedim ama olmadı ama kılıçlı tarafına gitmek istiyorum bende

16 şubat için plan yapiyoruz hasancim, biraz katılım göster yahu

Neredesiniz Hudoff grubu son durum nedir şimdi nereye gidiyoruz netliyelımde gidelım

Off road ruhum kendini geliştirmeye doyamadığı için, yeni offroad malzemeleri alıyorum kendime,

ön-arka havalı defransiyel kilidi, vinç , ve daha pek çok aksesuar.

Bu tip malzemeye ihtiyacı olan varsa, Temmuz teslim olacak şekilde uygun fiyatla temin edebilirim.

12000lbs , roller lı, kablosuz uzaktan kumandalı + kablolu uzaktan kumandalı 26mt sentetik halatlı vinç , 350usd.
12000lbs , roller lı, kablosuz uzaktan kumandalı + kablolu uzaktan kumandalı 26mt demir halatlı vinç , 310usd.

17000lbs , roller lı, kablosuz uzaktan kumandalı + kablolu uzaktan kumandalı 26mt sentetik halatlı vinç , 450usd.
17000lbs , roller lı, kablosuz uzaktan kumandalı + kablolu uzaktan kumandalı 26mt demir halatlı vinç , 400usd.

jimny için havalı arka defransiyel kilidi , 600 usd
jimny için ön havalı defransiyel kilidi, 550 usd

Sıfır ve kutulu ürünler, garantileri olmayacak.... %50 sipariş aşamasında (mart sonu gibi) , %50 ürün teslimatında ödenir.