COY Ana Kamp Mesajlar 43 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul-Sariyer 20 Mar 2014 #529 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Lopez kurumuş mudur ;D ;D ;D
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Mar 2014 #530 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi lopez tam kıvamına gelmiştir. lopez candır
lynx255 HUDOFF Off Road Club Mesajlar 890 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 20 Mar 2014 #531 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Allah kazasız, belasız kullanmak nasip etsin.. Araç çok güzel olmuş.. Vinç çok güzel duruyor. Hiç gözükmüyor, yok gibi. Çok güzel saklamış usta.. Buna şimdi merdiven de lazım gibi. ;D Kupadan dolayı mı böyle yüksek duruyor Başkan?
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Allah kazasız, belasız kullanmak nasip etsin.. Araç çok güzel olmuş.. Vinç çok güzel duruyor. Hiç gözükmüyor, yok gibi. Çok güzel saklamış usta.. Buna şimdi merdiven de lazım gibi. ;D Kupadan dolayı mı böyle yüksek duruyor Başkan?
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 20 Mar 2014 #532 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Herşey yükseltti arabayı lastik , kit , kupa hepsi etkili ama kupa yüksekligi bariz fark ettirdi
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Herşey yükseltti arabayı lastik , kit , kupa hepsi etkili ama kupa yüksekligi bariz fark ettirdi
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Mar 2014 #533 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi başkan becce ile konişiyim offset jantla beraber spacer oluyorsa spacer da tak derim
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi başkan becce ile konişiyim offset jantla beraber spacer oluyorsa spacer da tak derim
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 20 Mar 2014 #534 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Dursun usta ile konuştum ofsetin çok iyi gerek yok dedi ama sence içtemi kalmış lastikler
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Dursun usta ile konuştum ofsetin çok iyi gerek yok dedi ama sence içtemi kalmış lastikler
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Mar 2014 #535 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi yani lastiklerin içte kalmasından ziyade oran orantı yaparsak şayet, spacer şart. zararı olmaz yararı olurr. lastikler zaten devasa. hem kit hem de kupa yükseklik limitlerini zorlamış.
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi yani lastiklerin içte kalmasından ziyade oran orantı yaparsak şayet, spacer şart. zararı olmaz yararı olurr. lastikler zaten devasa. hem kit hem de kupa yükseklik limitlerini zorlamış.
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Mar 2014 #536 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi jantları kaça aldın başkan? bende spacer üzerine offset jant düşünüyorum uzun zamandır. nekadar geniş okadar güvenli.
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi jantları kaça aldın başkan? bende spacer üzerine offset jant düşünüyorum uzun zamandır. nekadar geniş okadar güvenli.
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 20 Mar 2014 #537 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi 4 tanesi ni kdv dahil 900 Tl ye aldım
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Mar 2014 #538 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi ben de alıcam sanırım o jantlardan
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 20 Mar 2014 #539 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Yakışır
HASAN_5434 Hudoff offroad clup Mesajlar 1,181 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 20 Mar 2014 #540 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Haydi hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasipeylesin başkan
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Haydi hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmek nasipeylesin başkan
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 20 Mar 2014 #541 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Sagol reis kafam karışık biraz face de adamın biri takla atar bu dedi canımı sıktı
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Sagol reis kafam karışık biraz face de adamın biri takla atar bu dedi canımı sıktı
alper soykan autobot jimny Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Mar 2014 #542 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi başkan yanlış anlama. en aceminiz benim biliyorum ama araştırıyorum inceliyorum devamlı bilgi topluyorum. ayrıca mühendislik hesapları da ortada. bence ya kupaları çıkart yada spacer tak ama ikisinden birini yap.
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi başkan yanlış anlama. en aceminiz benim biliyorum ama araştırıyorum inceliyorum devamlı bilgi topluyorum. ayrıca mühendislik hesapları da ortada. bence ya kupaları çıkart yada spacer tak ama ikisinden birini yap.
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 20 Mar 2014 #543 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Kupaları sonradan taktık zaten sürtüyodu yoksa spacer takıcam galiba
freelander99 Kamp III Mesajlar 882 Tepkime Puanı 47 20 Mar 2014 #544 Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi acaip bişi olmuş bu araç yaa vincin rollersız olması ilginç , (üst ve yanlarda duran merdaneli parça, atılkurtta var)
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi acaip bişi olmuş bu araç yaa vincin rollersız olması ilginç , (üst ve yanlarda duran merdaneli parça, atılkurtta var)