Jimny 4work. Canım sıkıldıkça açıp bakıyorum resimlerine. Muhteşem alet. İstenen sonradan eklenen herşey ama herşey orjinal olarak fabrika çıkışı üstünde. Of türkiye of. Yok işte burada
Bunu bir hakaret olarak kabul edesim var ama etmiyorum 5 lt degil 5,2 lt bikerem tamammı : öle copilot kaçıp gitmez yani lütfen çamura girer pilotu aşşagı indirmez halleder herşeyi vinç falan filan
Bunu bir hakaret olarak kabul edesim var ama etmiyorum 5 lt degil 5,2 lt bikerem tamammı : öle copilot kaçıp gitmez yani lütfen çamura girer pilotu aşşagı indirmez halleder herşeyi vinç falan filan
eskiden kol pilotlar varmış, her türlü işkenceyi çekip bide pilottan azar işitirmiş.
sonra bakmışlar olmuyo böyle, federasyonunda izniyle co pilotluk açılmış.
co pilot gerektiğinde pilota bilgi veren, sinirlendiğinde küsen, canı sıkıldığında arka koltuğa geçen,
mini bardan faydalanan , elini kirletmeyen, araçta sorun çıktığında olay mahalini ilk terkeden kişi olarak yönetmeliklere geçmiş.
eskiden kol pilotlar varmış, her türlü işkenceyi çekip bide pilottan azar işitirmiş.
sonra bakmışlar olmuyo böyle, federasyonunda izniyle co pilotluk açılmış.
co pilot gerektiğinde pilota bilgi veren, sinirlendiğinde küsen, canı sıkıldığında arka koltuğa geçen,
mini bardan faydalanan , elini kirletmeyen, araçta sorun çıktığında olay mahalini ilk terkeden kişi olarak yönetmeliklere geçmiş.
Ne Lopez'miş arkadaş. Herkesi kendine aşık etmiş. ;D
Son yaptığımız süper light gezinin bana bilançosu çamur dolu bir alternatör oldu. Araç şu anda yine bakımda. Benim acilen aracı yükseltmem lazım. En ufak geçişte çamur direk motorun içinde.
Ne Lopez'miş arkadaş. Herkesi kendine aşık etmiş. ;D
Son yaptığımız süper light gezinin bana bilançosu çamur dolu bir alternatör oldu. Araç şu anda yine bakımda. Benim acilen aracı yükseltmem lazım. En ufak geçişte çamur direk motorun içinde.
Valla bende düşünüyorum yaptırmayı düşünüyorum cherokee ye yaptırmayı kendi kullandığım servis minibüsü mde var Citroen jumper 2.2 120 hp idi suan 168 hp ve 55 bin km oldu bi zararını görmedim yakitim baya düştü suan 43 kuruş yakiyo km de megacips markası