Beyler zaten offroad sezonu kapandı arazi bundan sonra toz duman olacak Dinçerin dedigi gibi artık dügün dernek vs başlıyo aralarda fırsat buldukça piknik,kültür gezileri ,tekne turu gibi organizasyonlar yapabiliriz yazın toplanır denize gideriz vs.
Başkan 2 kişide bizi yaz.
Güzel ve bildik yer olabilir. Degistirsenizde bana uyar maksat
Bir arada olmak. Nasıl isterseniz olur. Ister hazır olur isterseniz getirilir bişeyler. Nasıl karar verirseniz.
Senin yolun açık olsun şimdiden biz her hafta çıksakta seni ayda bir görüyorduk zaten ama artık oda olmacak herhalde yapacak bir şey yok offroad bir gülü daha kaybetti demektir bu
Bu sene masraflardan çok fırsat bulamadık. Eğer bulabilmiş olsaydık daha çok projem vardı araba için. Açıkçası bu sene hem Atıl'a hem de bizim bineğe oldukça çok para harcadım. İşlerin de zayıf olduğunu düşünürsek, durup dinlenmeli biraz. Sonra inşAllah daha da yapılacak işler var. Bu nedenle araçtan herhangi bir şeyi sökmeyi, satmayı düşünmüyorum.
Bir diğer husus ise, Off Road'u falan bırakmadık henüz. ;D Dediğim gibi; her bulduğum fırsatta geleceğim ama yazları biraz bu şekilde geçiyor. Baştan söyleyeyim ki; sonradan her hafta farklı bir bahane sunuyor gibi anlaşılmasın.