Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 236,664
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Arabayı henüz yıkatmadım. Az önce de yeğene kaptırdım zaten. Bakalım..

lynx255' Alıntı:
Arabayı henüz yıkatmadım. Az önce de yeğene kaptırdım zaten. Bakalım..
Yani senden ve baskandan bunu beklemezdım acil beklıyorum resımlerı siz böyle yaparsanız baskaları ne yapsın

Haklısın.. Dur bakalım perşembe günü Çanakkale'ye gideceğim. Cumartesi dönmeye çalışacağım pazar için. Ama bir ihtimal daha var o da pazar günü dönmek..

Çanakkale'den gelirken ilk buluşma için köy sucuğu getireyim, bulabilirsem.. ;D

lynx255' Alıntı:
Haklısın.. Dur bakalım perşembe günü Çanakkale'ye gideceğim. Cumartesi dönmeye çalışacağım pazar için. Ama bir ihtimal daha var o da pazar günü dönmek..
cumartesi dön pazar erken buluşuruz vakıt yetmıyor yoksa

HASAN_5434' Alıntı:
cumartesi dön pazar erken buluşuruz vakıt yetmıyor yoksa
Pazar dönemezsem bile vekil olarak yeğeni gönderirim. Tarkan olmaz ama Atıl Kurt görevi yerine getirir.. ;D ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Pazar dönemezsem bile vekil olarak yeğeni gönderirim. Tarkan olmaz ama Atıl Kurt görevi yerine getirir.. ;D ;D ;D
Seninde olman lazım yanı sen olmazsan olmaz ben ucaktan ındım hemen geldım grubun kurucuları herturlu gelmelı kanka

Abi yazın daha bir güzel oluyor orman, yeşillikler, piknik alanları falan.. Ama bak yazın hep beraber piknik yapılabilir. Şöyle herkesin ulaşamayacağı yere 3, 4 araç gireriz. Atarız hamaklarımızı. Yakarız ateşimizi. Olmaz mı? Tepelerde Şilede falan saklı göller var. Yolu falan yok. Binek araç giremez. Keşfe çıkarız.

Bencede güzel olur ama kış gibi çamur gibi olmaz ama piknik yönunden on numara olur