KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
katılan herkeze cok tesekur ederim arkadaslar.. cok keyif aldık ama bıraz da sıkıntılar oldu ama doğanın kanunu mu diyelimm ne dıyelimmmm.... ikizlerin girdiği parkura girdik sonuçtaaaa boruu diilllllllll hahhaah onlar bile vinclemişler he hasanımmmm
katılan herkeze cok tesekur ederim arkadaslar.. cok keyif aldık ama bıraz da sıkıntılar oldu ama doğanın kanunu mu diyelimm ne dıyelimmmm.... ikizlerin girdiği parkura girdik sonuçtaaaa boruu diilllllllll hahhaah onlar bile vinclemişler he hasanımmmm
valla sıkıntı olsun çözülür keyfimiz kaçmasın yeterki gerçekten zevk aldığımız bir gündü yusuf abi bu arada şu cengizi arayalımda yayları ve amartisörleri konuşayım telefonu kaçtı onun ?
Sağolasın abi Marmara başlığını çok okuyan var ama icraatleri herkes sessiz yapıyor herhalde bizde herşey ortada gelenleri ve yeni offroadcuları götürüyoruz gezdiriyoruz mutlu huzurlu herkes eğleniyor
Abim guney_34 arabayı ilk aldıgında gereksiz şeylerle ugraşma bence derdim ama nasıl böyle bi hataya düşmüşüm offroada gelince anladım yok böyle bir zevk aralarındaki sıcaklıklardan dolayı HUDOFF grubuna çok teşekkürler inşallah diger organizasyonlarda buluşmak dilegiyle
bu arada resimleri aldım ben abi sıkıntı yok videolarla ugraşıyorum şimdi