Abim guney_34 arabayı ilk aldıgında gereksiz şeylerle ugraşma bence derdim ama nasıl böyle bi hataya düşmüşüm offroada gelince anladım yok böyle bir zevk aralarındaki sıcaklıklardan dolayı HUDOFF grubuna çok teşekkürler inşallah diger organizasyonlarda buluşmak dilegiyle
bu arada resimleri aldım ben abi sıkıntı yok videolarla ugraşıyorum şimdi
yaaaa noldu ne gerek var lastige ne gerek var janta ne gerek var arabayı oraya sokmaya falan filan noldu cicim bi gün geldin mest oldun la offroda Afferim sana hepsini al hepsini
Yok be Ayberk'im sizin zaten kaynasacaginiz varmış
O sizin güzel düşünceniz. Yoksa kimine görede ayrılıkçı Tamil Gerillası bile olabilirim
Hasan'ım Böyle büyük parkurlar suzilere pek uygun değil.
Arabayı büyütmekte çare değil. Her yerden geçmek hiç keyifli değil.
Başlarda şaşkınlıkla tatlı oluyor ama sonu doyumsuzluk ve Parkur sıkıntısı. Alper ve senle bi akşam girdiğimiz yere geçen pazartesi
Duster Sabri Yücel abimizle girdik. Ben hiç kalmadim Duster 1 kez battı. Duster için mükemmel keyifli heyecanlı adrenalin dolu bi Parkur oldu. Benim için ise güzel bir gezi
Mütevazı küçük şirin suzilerle devam hem arkadaşlardan kopmamiş
Olursun hemde araçlar denk olmuş olur. Yoksa Ayberki kim kovalar
Bu arada vitara yi sattım. Temiz otomatik JLX olursa etrafınızda haber edersiniz
Jimny bana ben jimnye alışıyoruz abi birbirimize yükseltme lastik derken konfor iyice gitti ama kullanımı çok zevkli .Senide çok özledik abi biliyosun bizdeki yerin apayrı arayı fazla açmayalım .
Jimny bana ben jimnye alışıyoruz abi birbirimize yükseltme lastik derken konfor iyice gitti ama kullanımı çok zevkli .Senide çok özledik abi biliyosun bizdeki yerin apayrı arayı fazla açmayalım .
Eyvallah. Bilmek ne demek fazlasıyla hissediyorum bile.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Her birinizin yeri ayrı. O yüzden Maşallah diyorum ya
İlk geziye gelicem inşallah. Ademle geliriz hatta.
Eyvallah. Bilmek ne demek fazlasıyla hissediyorum bile.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Her birinizin yeri ayrı. O yüzden Maşallah diyorum ya
İlk geziye gelicem inşallah. Ademle geliriz hatta.
Selamlar ve tebrikler Sn.Hudof saakinleri ve çılgınları ,bir türlü nasib olmadı,her defasında bir olumsuzluk ve kem küm.Cok iyi bir etkinlik olduğu ortada hepinizi tek tek kutlar ve selamlarımı iletiyorum.(tanışmasak ta).Bir dahakine İnşaallah.
Selamlar ve tebrikler Sn.Hudof saakinleri ve çılgınları ,bir türlü nasib olmadı,her defasında bir olumsuzluk ve kem küm.Cok iyi bir etkinlik olduğu ortada hepinizi tek tek kutlar ve selamlarımı iletiyorum.(tanışmasak ta).Bir dahakine İnşaallah.