şu roket işi var abi roket yapıyo ama fırlamıyo sanki arabayı bırakmıyo eskisi gibi gitmiyo cok bagırıyo ama gitmiyo dedim ogün muhammete konturole gelcen abi dedi bakalım nolcak bide aşırı vuruyo yani geç algılıyo abi vitesi gaza basar basmaz 123 yapıyo !
şu roket işi var abi roket yapıyo ama fırlamıyo sanki arabayı bırakmıyo eskisi gibi gitmiyo cok bagırıyo ama gitmiyo dedim ogün muhammete konturole gelcen abi dedi bakalım nolcak bide aşırı vuruyo yani geç algılıyo abi vitesi gaza basar basmaz 123 yapıyo !
benle en çok hasan uğraşır, bi bakışımla yerinden kıpırdayamaz hale getiririm arabasını
bence kehanette bulunurken 1 kaç kez düşün, bi bakışımla sende yolda kalırsın neme lazımmm
bırak roketi, basarsın basarsın gitmez rampadan çıkamayıp 1,3 motorlara maskara olur 5,2 motor ;p