Husky Uyku Tulumu Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sciencepeople Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,601

sciencepeople

Kamp III
Yer
Ankara
merhaba arkadaşlar türkiyedeki bütün dağlarda yaz ve kış kullanabileceğim bir uyku tulumu ararken gözüme husky enjoy long çarptı.sizce uygunmu?ayrıca alpinist -18 ile kıyaslayacak olursak hangisini tavsiye edersiniz yada önerdğiniz bir tulum varmı teşekkürler

Etiketler

merhaba, önümüzdeki hafta bisikletimle ege bölgesine doğru bir tura çıkacağım ve bugünler için bir uyku tulumuna ihtiyacım vardı. ve dün karaköy atlasa husky enjoy almaya gittim. malesef hem uyku tulumunun bana göre olabilecek uygun boyu kalmamıştı hem de boyutları bisiklette taşımak için oldukça büyüktü. ağırlık demiyorum özellikle hacim büyüktü. bisiklet turlarında biraz ağırlık pek sorun olmaz. belki de bu benim şansım dı ve oradan evereste gittim ve yerde açılmış bir uyku tulumu vardı. bir müşteriye gösteriliyordu. açılmış tulum marmot wave IV regular size bir tulumdu. ben de hazır açılmış tulumu görünce denemek için girdim içine ve muhteşem oldu boyu falan...:smiley:) -28 maksimum dereceli bu tulum tam da benim ihtiyacımı karşılıyordu. ve elbette çadırım da marmot twilight olduğundan marmotun kalitesi ve dağcı kampçı nezdinde prestijini bildiğimden ( bu işleri bilenler husky ile marmotu karşılaştırmazlar kalite olarak - husky de fiyat performans ta iyidir ancak marmot ile karşılaştırılmaz ) hemen kararımı verdim ve tulumu aldım. çok da mutluyum bu alışverişi yaptığım için... yazın ve baharda husky espace therma light 900 gr lık bir tulumum var yine husky şişme matım var. husky sevdiğim bir marka ancak kışlık tulum sözkonusu olduğunda sanırım olaya daha ciddi bir gözle bakmak gerekiyor. aldığım uyku tulumu hacim olarak da ağırlık olarak ta bisiklette de sırt çantasında da taşımaya uygun. elbette burada ikimizin de ihtiyacı olana yönelik bir paylaşım oldu. yoksa yüksek irtifa ve kaz tüyü tulumlara hiç girmiyorum... ben nakit 190 tl ye aldım. ve boyunuza uygun olacaksa marmot wave IV tulum almanızı öneriyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,752
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyinarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR