Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan agca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,572
Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

topiğe vitara kelimesini ilk yazan sizsiniz, ölü bir topicte insanların birer mesaj yazmış olması beklediğiniz haberin geliş hızını mı yavaşlatıyor, alın topiği beklemey devam edin.
[/quote]
Topik ölü değil aracımızda hala satışta.Kendisiyle telefondan irtibatımız devam ediyor.

Etiketler

İşlerimizde yaşadığımız sıkıntılar sebebiyle şimdilik satıştan vazgeçilmiştir.

Satıştan vazgeçtiğinizi yazmışsınız ama ben yine de sorayım dedim. 3 lt benzinli araç sıralı sistem ile ne kadar lpg tüketiyor? Bir de aracın ağırlığı ve beygir gücünü verir misiniz? Ben de 2004 model modifikasyonlu bir jimny var daha yolda kalmadım hiç. Takas düşünürseniz de üstüne para alabileceğiniz bir araç yazmışsınız... ne düşünürsünüz ...bunun üstüne pek para veremem doğrusu ama bana da geniş bir araç lazım... aslında bundan amacım doğrultusunda çok memnunum .

kullanan kişi dahada net ve tam yazar ama bursada kullanan arkadaşım da var otomotik vitesli ..şehir içnde km de 300 krş...lpg litre fiyatı şu an 1850 tl

ayhanayhan' Alıntı:
kullanan kişi dahada net ve tam yazar ama bursada kullanan arkadaşım da var otomotik vitesli ..şehir içnde km de 300 krş...lpg litre fiyatı şu an 1850 tl

ayhan bey bursadaki arkadaşla bir görüşsek arabanın canlısını hanıma göstermek istiyorum da.. cep 0532 6147814 cengiz ararsa ben yanına giderim..

tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun...

ayhanayhan' Alıntı:
Doğrudur Lpg de 30 krş civarında..

GÖKHAN NOOLDU İŞLER TOPARLANIYORDUR İNŞALLAH..HABER BEKLİYORUM BİLİYOSUN..

ccingiler' Alıntı:
GÖKHAN NOOLDU İŞLER TOPARLANIYORDUR İNŞALLAH..HABER BEKLİYORUM BİLİYOSUN..
Abi bu yılbaşı tatili iyi gelecek umarım.Sana karşı çok mahcubum ama olanları biliyosun telefonda konuştuk.Kafayı toparlar toparlamaz sana bilgi verecem.Sana ve sevdiklerine iyi seneler dilerim.