Hz. Muhammed Gerçekte

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Duster22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,597
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Muhammed Gerçekte Yaşadı Mı?</b><br /> <br /> Inanamlar Kuran a hic degismedigi icin inaniyor.siyasetini burda yapma ! yoneticiler bi zahmet bu tarz olaylara bi el atsin siyasi siir yazan ayri din devlet yazan iyice lackalasti<br /> <br /> <br /> Sent from my iPhone using Tapatalk</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Muhammed Gerçekte Yaşadı Mı?</b><br /> <br /> Adam siteye yeni üye olmuş, daha sadece 4 mesajı var, hiçbiri de site içeriği ile ilgili değil. Gel de bunda bir kasıt arama.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hz. Muhammed Gerçekte</b><br /> <br /> Daha da agir yazarim sonra suclu ben oluyom sovdu diyolar<br /> <br /> <br /> Sent from my iPhone using Tapatalk</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hz. Muhammed Gerçekte</b><br /> <br /> Amacı belli</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hz. Muhammed Gerçekte</b><br /> <br /> Sayın Duster22 !<br /> sitemiz kurallarını okumadığınızı anlıyorum, lütfen bir zahmet okuyun..<br /> <br /> Konuyu da kilitliyorum.. bu konuda tartışılacak hiçbirşey yok, tabii niyetiniz iyi ise.. reha</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.