Hz. Muhammed Gerçekte

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Duster22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,599
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Muhammed Gerçekte Yaşadı Mı?</b><br /> <br /> Inanamlar Kuran a hic degismedigi icin inaniyor.siyasetini burda yapma ! yoneticiler bi zahmet bu tarz olaylara bi el atsin siyasi siir yazan ayri din devlet yazan iyice lackalasti<br /> <br /> <br /> Sent from my iPhone using Tapatalk</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Muhammed Gerçekte Yaşadı Mı?</b><br /> <br /> Adam siteye yeni üye olmuş, daha sadece 4 mesajı var, hiçbiri de site içeriği ile ilgili değil. Gel de bunda bir kasıt arama.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hz. Muhammed Gerçekte</b><br /> <br /> Daha da agir yazarim sonra suclu ben oluyom sovdu diyolar<br /> <br /> <br /> Sent from my iPhone using Tapatalk</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hz. Muhammed Gerçekte</b><br /> <br /> Amacı belli</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hz. Muhammed Gerçekte</b><br /> <br /> Sayın Duster22 !<br /> sitemiz kurallarını okumadığınızı anlıyorum, lütfen bir zahmet okuyun..<br /> <br /> Konuyu da kilitliyorum.. bu konuda tartışılacak hiçbirşey yok, tabii niyetiniz iyi ise.. reha</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri