mayıstosböce
An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
İbiş keyfi ciddi bir iştir arkadaşlar.
İlk önce ibiş keyfi nedir,nasıl yapılır ,ne ibiş keyfi değildir ,ibiş keyfini yapan insan hangi ruh halinde olmalıdır,nerelerde ibiş keyfi yapılır,ibiş keyfini nasıl daha kaliteli hale getirebiliz,ibiş keyfi yapana kimler bile dokunmaz,ibiş keyfi yapana neden saygı göstermeliyiz ,bunları bilmeden ibiş keyfi olmaz,yapılamaz,yapılsa da taklit olur.
Bunların hepsini size örneklerle göstereceğim.
Bu bölüm için teknik kurallarımız şudur.
Madde 1-başkasının yaptığı ibiş keyfinin fotoğrafını koymayın.
Madde 2-Aynı tarz fotoğraflardan yalnızca birini koyun.
Madde 3-Grup içinde başkasının yaptığı ibiş keyfini sahiplenmeyin.
Madde 4-Kalabalık harika bir sofra oturmuşsunuz 30 kişi ortalık yıkılıyor, herkesin eller havada,olmaz ,bu ibiş keyfi değildir bu dur diyen,gaflete düşer.
Bu bölüm daha çok görsel olacağından fotoğrafla anlatmak daha yerinde bir eylem olacak.
İlk önce tarifine gelelim.Orijinalin de ki ibiş keyfine, burada Tamer in pozisyonu ibiş keyfini anlatır hele ki Tamer ağaç kaldıranlara’hadi hoopppp,hep beraber kaldıralım arkadaşlar dese ve o ağacı kaldıranlardan herhangi biri kayıp düşse ,Tamer de buna keyifle gülseydi tam anlamıyla ibiş keyfinin tarifi olurdu.
[attachment=1]
ama biz bu Tamer in pozisyonuna felsefi açıdan yaklaşıyoruz , hem nitelik hem de nicelik olarak yeni anlamlar ve biçimler katıyoruz yani geliştiriyoruz.Neden bunları biz yapıyoruz ,küçük bir örnek vereyim,dikkatlice bakarsanız 70 bin küsürlük üyesi olan bu Gezenbilir tayfasında karavan grubundan yani bizden daha keyfine düşkün olanı yok,var derlerse hemen şunu sorun sen doğada kışın kar yağarken tuvaletini nereye yapıyorsun.Cevap tabi ki yok.Çıkacaksın dışarı ve bir yerlerin üşeyecek, ya peki biz ne yapıyoruz böyle bir durumda ,Pink Floyd mu dersin,Chet baker mı dersin,Budha bar,Gotan Project mi dersin ne dersen de biz bunların eşliğinde sıcakta ve zevkle yapıyoruz.
Yani kısaca bunu geliştirecek bizleriz.Biz doğa ile mücadele etmeyiz,yaylaya gideriz aracımızdan fazla uzaklaşmadan gezer hemen soğumamış koltuklarımıza oturur içeceklerimiz elimizde keyf e devam ederiz.Biz aracımızla batma riskine girmeyiz,dağlara çıkarken dilimiz dizimize değmez,fotoğraf çekeceğiz diye kendimizi parçalamayız.Biz fotoğraf makinesinin zamanlayıcısını ve seri çekimi açarız önünden geçen olursa onları, geçmezse doğayı çekeriz.
[attachment=2]
Nasıl ibiş keyfi yapılır,ne ibiş keyfi değildir.
Altın kural ayaklar kesinlikle uzanmış olacak ayağım şu açıdaydı,kaç derece olursa olur gibi sorulara cevap vermiyorum,ayak tatmin edecek şekilde uzanmış olacak.
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
İlk önce ibiş keyfi nedir,nasıl yapılır ,ne ibiş keyfi değildir ,ibiş keyfini yapan insan hangi ruh halinde olmalıdır,nerelerde ibiş keyfi yapılır,ibiş keyfini nasıl daha kaliteli hale getirebiliz,ibiş keyfi yapana kimler bile dokunmaz,ibiş keyfi yapana neden saygı göstermeliyiz ,bunları bilmeden ibiş keyfi olmaz,yapılamaz,yapılsa da taklit olur.
Bunların hepsini size örneklerle göstereceğim.
Bu bölüm için teknik kurallarımız şudur.
Madde 1-başkasının yaptığı ibiş keyfinin fotoğrafını koymayın.
Madde 2-Aynı tarz fotoğraflardan yalnızca birini koyun.
Madde 3-Grup içinde başkasının yaptığı ibiş keyfini sahiplenmeyin.
Madde 4-Kalabalık harika bir sofra oturmuşsunuz 30 kişi ortalık yıkılıyor, herkesin eller havada,olmaz ,bu ibiş keyfi değildir bu dur diyen,gaflete düşer.
Bu bölüm daha çok görsel olacağından fotoğrafla anlatmak daha yerinde bir eylem olacak.
İlk önce tarifine gelelim.Orijinalin de ki ibiş keyfine, burada Tamer in pozisyonu ibiş keyfini anlatır hele ki Tamer ağaç kaldıranlara’hadi hoopppp,hep beraber kaldıralım arkadaşlar dese ve o ağacı kaldıranlardan herhangi biri kayıp düşse ,Tamer de buna keyifle gülseydi tam anlamıyla ibiş keyfinin tarifi olurdu.
[attachment=1]
ama biz bu Tamer in pozisyonuna felsefi açıdan yaklaşıyoruz , hem nitelik hem de nicelik olarak yeni anlamlar ve biçimler katıyoruz yani geliştiriyoruz.Neden bunları biz yapıyoruz ,küçük bir örnek vereyim,dikkatlice bakarsanız 70 bin küsürlük üyesi olan bu Gezenbilir tayfasında karavan grubundan yani bizden daha keyfine düşkün olanı yok,var derlerse hemen şunu sorun sen doğada kışın kar yağarken tuvaletini nereye yapıyorsun.Cevap tabi ki yok.Çıkacaksın dışarı ve bir yerlerin üşeyecek, ya peki biz ne yapıyoruz böyle bir durumda ,Pink Floyd mu dersin,Chet baker mı dersin,Budha bar,Gotan Project mi dersin ne dersen de biz bunların eşliğinde sıcakta ve zevkle yapıyoruz.
Yani kısaca bunu geliştirecek bizleriz.Biz doğa ile mücadele etmeyiz,yaylaya gideriz aracımızdan fazla uzaklaşmadan gezer hemen soğumamış koltuklarımıza oturur içeceklerimiz elimizde keyf e devam ederiz.Biz aracımızla batma riskine girmeyiz,dağlara çıkarken dilimiz dizimize değmez,fotoğraf çekeceğiz diye kendimizi parçalamayız.Biz fotoğraf makinesinin zamanlayıcısını ve seri çekimi açarız önünden geçen olursa onları, geçmezse doğayı çekeriz.
[attachment=2]
Nasıl ibiş keyfi yapılır,ne ibiş keyfi değildir.
Altın kural ayaklar kesinlikle uzanmış olacak ayağım şu açıdaydı,kaç derece olursa olur gibi sorulara cevap vermiyorum,ayak tatmin edecek şekilde uzanmış olacak.
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

