İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,872
Ynt: İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

Aradım taradım "ben hiç ibiş keyfi yapmamışmıyım?" diyeee, ve sonunda buldum, bu da benim ibiş keyfim...

IMG_3954.jpg

Etiketler

güngör' Alıntı:
Soldaki ibiş keyfi yapan ben,sandalyenin sahibi ve foto Bülent'e ait. Bilseniz o anda orada olan 3 kişi yayladan inerken peşimizden gelemeyenler için ne dedikodular
yaptık :D gerçekten ibiş keyfinin ötesinde bir gündü.
Levent

;D ;D ;D

Bir tane de eskilerden, Hisarönü, Hisar kamping Mayıs 2006

Altın kural ayaklar kesinlikle uzanmış olacak ayağım şu açıdaydı,kaç derece olursa olur gibi sorulara cevap vermiyorum,ayak tatmin edecek şekilde uzanmış olacak.

Haşmet Altın kuralı kaçımışsın.Senin ki olsaydı Kadir in dere içindeki kesin olurdu.
Yusuf senin foto kesinlikle olur.Çünkü senin vücudun yatar şekilde.
Hemen örnekle göstereyim.

[attachment=1]

Bu fotoda oturan arkadaşların ikiside ibiş keyfi açısından uygundur.Her ne kadar siyahlı olan dizler kırık olsada vücudu neredeyse yere paraleldir.

Nerelerde İbiş keyfi yapılıra güzel örnek vermiş sayın Egeli ailesi bende buna güzel bir örnekle katılayım.

[attachment=2]

Fotoğrafta ki Levent (Buralpdi) hocamın abisidir.Başkalarının örneği verilmesi kesinlikle yasaktır ama bilgilendirme amaçlı ve ansiklopedik değer olması açısından yayınlamayı uygun bulduk,yönetim kurulunca saatlere tartışılarak bu karara varılmıştır benim keyfi uygulamam sanmayın.

ibiş keyfi 5.jpg

ibiş keyfi 3.jpg

Gerçi Haşmet in surat ifadesi İbiş Keyfi yapan insanın surat ifadesine birebir uymaktadır,ruh olarak çok doğru ama biçimsel olarak yeteli olmayan bir İbiş Keyfi örneğidir.Aslında zor olanını yapmıştır Haşmet,umarım bir dahakine tam uygular.

ya beyler şu ibişi yere parelel de yani illede yatırmak mı gerek. bunu biraz esnetelim yoksa ibişin işi yokuş.

Bu serzenişlerin olacağını yönetim söylemişti,nasıl bu serzenişlere dayanırız diye sorduklarında şu cevabı vermiştim,ben küçücük connect in içine hem ayak uzatmalı kamp sandalyemi,hem armut koltuğumu hemde 3 çuval odunu sığdırabiliyorsam bunu ciddi olarak yapmayı düşünen arkadaşların araçlarında bazı isteklerinden feragat etmeleri gerekmektedir demiştim.
Konunun en başında söylediğim gibi İbiş Keyfi ciddi bir iştir.Çocuklarınızdan birini gidiş yolunda ki benzinciye bırakın onun yerine armut koltuğu alın yada amerikalıların eskiden yaşlıları koltuğa oturtup göç ettikleri fotoğraflar var onlar gibi yapın armut koltuğu aracın üstüne bağlayın,artık üstüne kim oturursa.

ayrıca ibiş armut meselesi her an gündeme oturabilir Ne kadar Armut O kadar İBİŞ.

Kadir bey(Kaya75), teşekkür ederim.
Denize pekte uzak sayılmaz 20-30 mt.gibi.

Sitede gezerken tesadüfen bir foto görmüştüm ,bundaki ibiş keyifi de çizgi üstü ... :D

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar
« Yanıtla #185 : 04 Ekim 2009, 14:13:07 » aslanahmet

İbiş keyfini yaşamayı içimizde en iyi Abdi Abi biliyor

bakınız örnek resim

[attachment=1]

abdab2.jpg

Bu da bir İbiş keyfi.. değil mi?
[attachment=1]

ibiş keyfi.jpg

egeli ab.m.z olayı bitirmiş ifade ve cift sandalye gölge terlik. daha ne olsun...

Madem ki benim tam tamına tarife uyan ibiş keyfi fotoğrafım yok ben de hemen acilen çektiririm :D :D :D
Buyrun beyler tanıma uygun vesikalık ibiş keyfi fotğrafı :D :D :D
[attachment=1]
Not: ne yaptıysam bu fotoyu döndürmeyi beceremedim. Bilgisayarım "görmek isteyen başını yana çevirsin!" komutunu verdi. :D :D :D

Fotoğraf-0056.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR