Iğdır Grubu Gezilerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,166

Etiketler

Ynt: Iğdır Grubu Gezilerimiz

haklısın dolularına lafım yok ama bu aracta ne mt lastık ne yukseltme gzukmuyor boshalıyle arazıde defeender a karsı sansı varmı sen kullanıcısısın daha ıyı bılırsın 8) 8) 8)

jeep yazan her marka araç sadece arazi için üretilmiş fakat sonradan asvalta uyarlanmıştır standart haliyle bile çok iyidir. ama tercih meselesi insanlar farklı araçlar tercih ederler vede duygusal olarak baglanırlar. bu nedenle inaçlarla ve duygularla tartışma ortamlarına girmemekte fayda var bendede hundai galloper var. sendede suzuki var. desemki suzuki defransiyeli çok zayıf arazide sorun çıkarır güçlü degildir desem şimdi bir sürü tartışmalara neden olurum. o yüzden herkesin aracı iyidir. çünki elin atından kendi eşşegin iyidir. ;)

40806_434896483570_518923570_4966441_7196617_n.jpg

çok yakarmış az yakarmış umrumda degil şimdilik biniyorum sonrasını Allah bilir

bence gaıloper guzelarac test etme ımkanım olmustu sadece sahıbı arkadasım paracda gozumu korkuttu o nedenle gırmedım aama gule gule kullan cok aşırı basarılı harıka bır araç bu arada ben suzukıyı ılk ofroad aracımdıye modıfıye ettım bunda bıraz deneyım kazanayım allah nasıp ederse seneye dogru land cruser dusunuyorum

hayırlısı zaten sıvasa gıderken ıgdır gururbu erzurum askaleden gececek gecerken sıze takılmak dı nıyetım konvoy halınde daha eglencelı olur ;) ;)

ata036 rumuzlu tarık arkadasımız onerısoydı beraber gıtmek ben sızıde ıgdır gururbunda zannettım kusura bakmayın sıvasta gorusuruz

gökhan bey ben nasip olursa ayın 17 sinde akşam 8 gibi ığdırdan yola çıkmayı planlıyorum erzurumdan bir aksilik olmaz ise gece 11 - 12 gibi geçeceğim eğer saat ve tarih uyarsa oradan sonra peş peşe gidebiliriz eğlencelide olur ne dersiniz ama baştan söylüyeyim ben rampalarda çok ağır ve dikkatli sürerim yani yavaşlamamın tek sebebi rampayı dikkatli bi şekilde çıkmak içindir yoksa başka bir sebebi yok yanii :D :D:D

hasanfb' Alıntı:
Zamanında Unimog'lar ile az gezmedik... :smiley: Kardeşim geçit vardı adı aklıma gelmiyor oralardan fotoğraf isterim... ;)

abi bu resimler kervansaryın oradan asfaltan ayrıldık dağları tırmalayarak hoşhaber beldesinin oradan çıktık. sen yeterki yer mevki söyle hepsine gideriz evelallah :D :D

tarık bey bana uygun lakın erzıncan sason deresını erken gecsek daha guvenlıolur gecelrı son zmanlarda terorden dolayı tehlıkelı arac durdurma yapıyolar

gokhan5234' Alıntı:
tarık bey bana uygun lakın erzıncan sason deresını erken gecsek daha guvenlıolur gecelrı son zmanlarda terorden dolayı tehlıkelı arac durdurma yapıyolar

anladım şu bayram bi gelçsin :D telefonda konuşur ayarlarız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR