KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
haklısın dolularına lafım yok ama bu aracta ne mt lastık ne yukseltme gzukmuyor boshalıyle arazıde defeender a karsı sansı varmı sen kullanıcısısın daha ıyı bılırsın 8) 8) 8)
jeep yazan her marka araç sadece arazi için üretilmiş fakat sonradan asvalta uyarlanmıştır standart haliyle bile çok iyidir. ama tercih meselesi insanlar farklı araçlar tercih ederler vede duygusal olarak baglanırlar. bu nedenle inaçlarla ve duygularla tartışma ortamlarına girmemekte fayda var bendede hundai galloper var. sendede suzuki var. desemki suzuki defransiyeli çok zayıf arazide sorun çıkarır güçlü degildir desem şimdi bir sürü tartışmalara neden olurum. o yüzden herkesin aracı iyidir. çünki elin atından kendi eşşegin iyidir.
bence gaıloper guzelarac test etme ımkanım olmustu sadece sahıbı arkadasım paracda gozumu korkuttu o nedenle gırmedım aama gule gule kullan cok aşırı basarılı harıka bır araç bu arada ben suzukıyı ılk ofroad aracımdıye modıfıye ettım bunda bıraz deneyım kazanayım allah nasıp ederse seneye dogru land cruser dusunuyorum
gökhan bey ben nasip olursa ayın 17 sinde akşam 8 gibi ığdırdan yola çıkmayı planlıyorum erzurumdan bir aksilik olmaz ise gece 11 - 12 gibi geçeceğim eğer saat ve tarih uyarsa oradan sonra peş peşe gidebiliriz eğlencelide olur ne dersiniz ama baştan söylüyeyim ben rampalarda çok ağır ve dikkatli sürerim yani yavaşlamamın tek sebebi rampayı dikkatli bi şekilde çıkmak içindir yoksa başka bir sebebi yok yanii
abi bu resimler kervansaryın oradan asfaltan ayrıldık dağları tırmalayarak hoşhaber beldesinin oradan çıktık. sen yeterki yer mevki söyle hepsine gideriz evelallah
tarık bey bana uygun lakın erzıncan sason deresını erken gecsek daha guvenlıolur gecelrı son zmanlarda terorden dolayı tehlıkelı arac durdurma yapıyolar
tarık bey bana uygun lakın erzıncan sason deresını erken gecsek daha guvenlıolur gecelrı son zmanlarda terorden dolayı tehlıkelı arac durdurma yapıyolar