Iğdır Grubu Gezilerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,772
Ynt: Iğdır Grubu Gezilerimiz

Sivas İmranlı yı geçmeden haber verin, çaylar benden ona göre malum kızıldağ ın rampası yorar insanı.

Etiketler

çok güzel bir gezi olmuş kutlarım sizleri harikasınız...

Yine Koca Ağrı nın eteklerine geldim. Rüzgar,yağmur, sis hepsi birbirine karışmış. Göz gözü görmüyor...

Gürbüz25' Alıntı:
Yine Koca Ağrı nın eteklerine geldim. Rüzgar,yağmur, sis hepsi birbirine karışmış. Göz gözü görmüyor...

hoşgeldin abi sen geldin yağmurda geldi valla bu hafta sonu bende ibrahim abide arabaları sökmüş durumdayız bir yere çıkmayacaz galiba pazar günü hidrolik direksiyon ile uğraşacağım malzemelerim geldi

Valla bende çıkamıyorum yine Ağrının ortasına çıktım, iyi yap direksiyonu,Kırat a iyi bak bende bagaj yapacam, lastikleri değiştireyim dedim M/T lastik bulamıyorum yardım et.

ata036' Alıntı:
hoşgeldin abi sen geldin yağmurda geldi valla bu hafta sonu bende ibrahim abide arabaları sökmüş durumdayız bir yere çıkmayacaz galiba pazar günü hidrolik direksiyon ile uğraşacağım malzemelerim geldi
Hadi bakalım hayırlı olsun hidrolik direksiyon .. ama bak şimdiden söylüym kol kasların zayıflar sonra ;D

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Hadi bakalım hayırlı olsun hidrolik direksiyon .. ama bak şimdiden söylüym kol kasların zayıflar sonra ;D

teşekkürler abi artık yeter ama gömleklerin kolu dar geliyordu kasdan dolayı biraz incelsin kollarr

atom karıncaya yeni ayakabılar aldık çokda yakıştı pazar günü test sürüşüne çıkıyoruz

Hayırlı olsun, atom karınca süper di şimdi mikemmel olmuş, pazar günü bir aksilik olmazsa ben de yeni ayakkabılarımla yanınızdayım