ığdıra doğru

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motorize Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,057

motorize

Ana Kamp
Mesajlar
23
Tepkime Puanı
0
Yer
manisa
Web
www.perkitan.com
ığdıra giderken gemlikten başladım yola,bursadan inegöl yoluyla ankaray vardım,arefe günüden bir gün evvel sincanda oturan ömer arkadaşımın evinde misafir oldum ,ertesigünde arefe günüde karapürçekte olan başka bir arkadaşım olan haşim ustanın yanında misafir oldum.


gemilkten çıkış


bursa yoluyla inegöl ve bozüyük yolları





bozüyükte 1 gece konakladıktan sonra ertesigün ankara sincana ömerin yanına geldim,ömer kardeşime ve eşine misafirperverlikleri için candan teşekkürler tekercioğlu ailesinin bayramı mübarek olsun.



ve arefe günü geldim haşim arkadaşımın yanına karapürçeğe,geceledikten sonra ertesi gün bayram namazından sonra kurbanlık kesmek üzere bahçede toplandık







koca ineği kestik,yüzdük doğradık (6 ortak)











duygu ve yasemin kardeşler etleri titizlikle doğradılar ellerine sağlık


haşim usta ve ben

bende etleri bigüzel kavurdum ve afiyetle yedik



haşim arkadaşıma ve ailesine herşey için teşekkürler kurbanları hayırlı ve bereketli olsun allah kabul etsin.
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Mesajlar
1,533,507
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst